Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balatonakarattya-314 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Nyaraló, Balatonakarattyán eladó

(Négyfős család balatoni nyaralására, kikapcsolódására alkalmas nyaraló.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Balatonakarattyán, 339 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, bekerített telken eladó egy hétvégi ház. A nyaraló karbantartandó, felújítandó állapotban van, de ha elvégzi a szükséges munkálatokat, akkor még sokáig fogja élvezni benne a balatoni nyarakat.

Mivel sem a kert, sem a nyaraló nem nagy, így nem kell megszakadni a munkában, hanem tényleges pihenéssel lehet tölteni az időt. A nyaralótól a strand gyalogosan kb. 10 perc sétára van. Közelben van étterem és bolt.

elado-ingatlan-balaton

A kb. 44,91 m2 alapterületű nyaralóban: lakószoba, kettő hálószoba, előtér, főző, kamra, fürdőszoba és WC. került kialakításra. Ezen alapterületen felül csatlakozik a lakószobához a kb. 9,46 m2-es terasz. Az épület alatti alagsorban van egy kb. 4,03 m x 4,83 m belméretű garázs és egy fatároló.

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt 1 x 15 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén a házba bevezethető.

A nyaraló irányára 19,5 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!