Nyaralók, üdülők

Kód: elado-Balaton-apartman-377 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatoni nyár, élmények, kikapcsolódás. Egy szobás apartman a vízparton eladó

(Az apartmant két fő, vagy kisgyermekes család tudja használni a nyári szabadság ideje alatt.)  
 

elado-ingatlan-balaton

Balatonboglár térségében, közvetlen vízparti telken lévő társasüdülőben eladó egy földszinti apartman. A Balaton medre itt sekély, kisgyermekek fürdőzésére kiváló. Ez a vízparti hely lehetőséget nyújt, hogy gondtalanul itt töltse szabadságát szeretteivel és élvezze a balatoni nyár örömeit. Töltse nyári szabadságát élménydúsan családjával a Balatonnál, közvetlenül a vízparton.

A tulajdonosnak nincs gondja semmire, a társasházi közös ügyeket a közös képviselő, az egyéb tennivalókat a gondnok intézi. 

elado-ingatlan-balaton

A képen a társasház saját napozó stégje látszik.

Eladó az önálló albetéten nyilvántartott kb. 28 m2-es apartman (üdülőegység) és a hozzátartozó közös tulajdon, ami kb. 46,22 m2 osztatlan közös földterületnek felel meg.

Az apartmant az észak-keleti tájolású külső folyosóról lehet megközelíteni. Helyiségei: belépő-konyha, szoba, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) plusz a fedett, déli-nyugati tájolású erkély. A beépített mini konyhában van mikrohullámú sütő, villany főzőlap és egy kis hűtőszekrény. A mini konyha arra alkalmas, hogy a reggelit, vagy a könnyű vacsorát elkészítse. A használati melegvizet a fürdőszobában felszerelt villanybojler biztosítja.

elado-ingatlan-balaton

A kép a társasház ápolt kertjét ábrázolja.

A bekerített, parkosított telek sövénnyel el van szeparálva, az egyik felében parkolnak az autók, a másik fele a pihenést szolgálja. Van itt grillező, hinta, homokozó, kerti zuhany és van hely tárolni a csónakot, szörföt.

Közelben vannak házias ételeket készítő, családias kiszolgálású, hangulatos éttermek.

Nyaraljon gondmentesen és pihenjen aktívan, hiszen a közös élmények erősítik a családi kapcsolatokat. A közvetlen vízparti társasüdülőben lévő, karbantartott apartman irányára 21 millió Forint. A további információkért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!