Üzlet, egyéb ingatlan

Kód: eladó-üzlet-Balaton-100 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Egyszerre 440 embert láthat vendégül

(A Balatonföldváron eladó, forgalmas helyen lévő melegkonyhás étterem a betérő vendégek kiszolgálásán túl színvonalas, nagyobb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.)
 

elado-ingatlan-balaton

Az idegenforgalmáról is híres Balatonföldvár forgalmas, központi részén eladó a kb. 440 fő vendég fogadására, kiszolgálására alkalmas étterem. A teraszon további 150 fő ültethető le. A kb. 1087 m2 alapterületű vendéglátó ipari létesítmény 4100 m2-es parkosított területen található, ahol a betérő vendégek autóinak és autóbuszoknak elegendő parkolóhely biztosított.

A téli-nyári használatot biztosító étterem alkalmas különféle színvonalas rendezvények lebonyolítására: leány,- legénybúcsú, esküvő, céges parti- évbúcsúztató, üzleti ebéd stb.

Az étterem működését 10 fő dolgozó el tudja látni. Ahhoz, hogy a tulajdonos a dolgozóit meg tudja tartani, az emeleten lévő szobák alkalmasak a kulturált pihenésükre, elszállásolásukra.

Az étteremtől a Balaton és a vasútállomás kb. 650 méter, boltok kb. 120 méter távolságra találhatók. A képen a vendégek fogadására megterített asztalok és vendégtér látható.

elado-ingatlan-balaton

A 15 éve bejáratott, jól működő étterem háromszintes, pince, földszint és emelet került megépítésre 2000 évben. A karbantartott állapotú létesítményben ki van építve a radiátoros és a padlófűtés. A fűtést két gázkazán biztosítja, a melegvizet a napkollektorok szolgáltatják.

A kb. 192 m2-es pince szinten vannak a férfi-, női vendégmosdók, tárolók és a kazánház.

A kb. 714 m2-es földszinten található az éttermi rész, a konyha a szükséges kiegészítő helyiségeivel, a személyzeti öltözők és mosdók.

A kb. 181 m2-es emeleten vannak a szobák: 2 db egyszobás, 1 db kétszobás és 1 db háromszobás lakrész. Ezen a szinten 10-15 főt lehet elszállásolni.  A képen a nagyméretű éttermi rész egyik fele látszik.

elado-ingatlan-balaton

Vidám rendezvénykor ez a tér átváltozik tánctérré.

elado-ingatlan-balaton

Az étterem a nagy üvegfelületeivel még tágasabbnak tűnik.

elado-ingatlan-balaton

A pultsorban van megoldva a tálcák és az evőeszközök tárolása.

elado-ingatlan-balaton

A képen a söntéspult és a gyümölcs pult látható.

Az étterem nyitásra kész állapotban van, rendelkezik a működéshez szükséges hatósági engedélyekkel. Ügyes befektető/vendéglátós megtalálja a módját, hogy télen-nyáron becsalogassa a fogyasztó vendéget és ebből profitáljon.

Az egész évben üzemeltethető étterem irányára 160 millió Forint. Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza. Minden további információért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!