Házak, lakások

Kód: eladó-Balatonfüred-lakóház-583 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonfüreden, Tihanyra panorámás, szerkezetkész, új lakóház eladó

(Saját ízlésének megfelelően befejezve lehet egy barátságos otthona családjának.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balatonfüreden eladó egy Tihanyra panorámás, új építésű, szerkezetkész családi ház. Ez az állapot jó is, hiszen az új tulajdonos a saját ízlése és igénye szerint tudja befejezni, nem kell megalkudni semmiben, a falak színeit, a burkolatok anyagát, minőségét, színeit saját maga választhatja meg.

Az épület kívül készen van, a földszint belső része befejezendő, az egyterű tetőtér helyiségei kialakításra várnak. A 621 m2 telken tereprendezési, parkosítási munkálatok vannak vissza.

Az ingatlantól a centrum kb. 1000 méter, míg a Balaton kb. 3000 méter távolságra található. A telekről és a házból is ez a panoráma látható a tihanyi félszigetre és a városra.

elado-ingatlan-balaton

A földszinti szobából is kilátás nyílik a Balatonra.

elado-ingatlan-balaton

A nappali,- konyha,- étkezőből kitekintve a tihanyi félszigetet szemlélhetjük.

elado-ingatlan-balaton

A földszint kb. 90,95 m2 alapterületű, a kialakítandó tetőtér nettó hasznos alapterülete kb. 38,59 m2. A két szint nettó össz-szint alapterülete kb. 129,54 m2. A kép a lakóház alaprajzi elrendezését ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Tulajdonos 2015 évben kezdte meg az építkezést. Az eddig elkészült szerkezetek: új alapok, aljzatbeton, főfalrendszer 38 cm vastag Hungária Wienerberger tégla, válaszfalak a földszinten, lépcsőház, kémények kiépítve, áthidalók, külső homlokzati hőszigetelt üvegezésű fa nyílászárók részbeni zsalukkal ellátva, áthidalók, vasbeton födém, koszorúk, fa tetőszerkezet alatta fóliázás, cserépfedés és külső hőszigetelés 8 cm vastag Nikecellből.

A földszinten elvégzendő munkálatok: villanyvezetékek csövezése, épületgépészet hideg-melegvíz, központi fűtés alapcsövezése, vakolások, burkolatok, festés-mázolás és szerelvényezés. A képeken az elkészült nappali és a konyha látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az egyterű tetőtér padozata betonozott, be van építve 3 db Velux tetőtéri ablak és 6 db falsíkba épített hőszigetelt üvegezésű fa ablak. Az itt elvégzendő munkálatok: válaszfalazás, vezetékezés, padlóburkolás, oldalfal burkolás, festés-mázolás.

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany (1 x 32 Amper) földkábelen bekötve. Az utcában van a szennyvízcsatorna és a gázvezeték. A képeken a tetőtér látható a korrekt építésű fa tetőszerkezettel.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a ház mögötti dombról ezt a panorámát lehet látni.

elado-ingatlan-balaton

A kép az egyik tetőtéri szoba ablakán kitekintve készült.

A balatonfüredi, tihanyi félszigetre panorámás, új építésű, szerkezetkész lakóház irányára 88 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!