Balatoni képek, fotók

Balatoni képek, fotók, videók, képgaléria, kép, fotó, videó a Balatonról, a Balaton környékéről

(Balatoni nyár, a "Magyar Tenger" legszebb tájaival.)

 

(Úgy gondolom egy ingatlanos, a sok egyéb mellett legyen jó fotós. Nem kell fotóművésznek lennie, de legyenek élvezhető képei. A szép képektől önmagában még nem kel el az ingatlan, de ha már közszemlére bocsátja, tehát nézik, akkor legyen igényes. Ezzel nemcsak önmagának tartozik, hanem az ingatlanszakmának is. A képekre kattintva, azok kinagyíthatók.)

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_1  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_2

„A Balaton a föld legnagyszerűbb édesvízi strandfürdője” állapította meg annakidején a Magyar tengerről Cholnoky Jenő, Magyarország kiváló földrajztudósa. A Balaton egészen kivételes helyet foglal el Európa nagy tavai között.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_3  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_4

A Balaton Európa legnagyobb felszínű és legkisebb mélységű tava. A Balaton keleti medencéje Balatonvilágos és Balatonfűzfő között a legszélesebb (14 km) és a kb. 230 km2 nagyságú vízfelületével, tengerszerű látványt nyújt.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_5  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_6

Csillogó víztükör, dagadó fehér vitorlák, színes szörfdeszkák, bikinis lányok, csodálatos naplementék varázslatos látványa, éjszaka a túlpart, pislákoló fényei élvezhetők nyaranta a balatoni magas partról. A gyönyörű panoráma a Balaton egész keleti medencéjét és az északi part hegyeit láttatja, azon túl, hogy a színeit gyakran változtató „ezerarcú” víz viszonylag közel van a szemlélőjétől.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_7  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_8

Mielőtt a nap nyugovóra térne a Balaton északi part hegyei mögött, egy érdekes látvány képződik. A vízről visszatükröződő, a Balaton északi és a Balaton déli partját összekötő, erős fénycsík az aranyhíd. Holdtöltekor, éjszaka is megfigyelhető ez a káprázatos jelenség, de ennek neve ezüsthíd.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_9  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_10

Minden évben, május 15.-e körül megkezdődik a balatoni szezon, a balatoni nyár. A Balaton a vidámságot, az örömet jelenti, az idelátogatók többsége a szabadságát eltölteni jön ide, pihenni, fürdeni, kikapcsolódni, mások a vízi sportok (szörfözés, vitorlázás, vízisíelés, horgászat, úszás, stb.) miatt, míg megint mások szórakozás céljából, vagy egyszerűen csak azért, hogy lássa a jókedvű, vidám, szórakozó embertársait.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_11

Na erre mit léptek? A képen, e kép szerzője sakkozni tanítja a lányokat a Balaton partján.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_12  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_13  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_14

A Balatont három egymástól különböző táj veszi körül. Északon a Balaton-felvidék, nyugaton és délen a Zala-somogyi dombvidék, keleten, pedig a Mezőföld.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_15

Városainkban a motorizáció miatt megnőtt a zaj és füstártalom, zsúfolttá vált a környezet. Amikor már elviselhetetlen a szmog és a sok ember, el kell menni egy nyugodt helyre, egy csendes faluba, egy otthonától távoli „második otthonba”, ahol szabadidejét eltölti és regenerálódik. Ez a második otthon bátran állíthatom, lehet a Balaton is.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_16

A balatoni ingatlantulajdonosok többsége olyan családok, akik saját házban szeretnek élni, nyaralni. Szeretik, ha saját bútoraik és ingóságaik veszik őket körül, és egy-egy leruccanás esetén sem kell különösebben hurcolkodniuk. Jellemző, hogy szinte minden hétvégéjüket a balatoni nyaralójukban töltik. A Balaton partján töltődnek fel energiával, kapcsolódnak ki és pihenik ki fáradalmaikat.

A saját tulajdonú balatoni nyaraló a pihenésen kívül, sok más hasznot is hozhat tulajdonosának. Használatának átengedésével megreprezentálhatja barátait,- ismerőseit,- főnökeit,- üzletfeleit, ezáltal a személyes kapcsolataik erősödhetnek, javulhatnak.

Ha nem tudja kihasználni, eladhatja, bérbe adhatja bérleti díj fejében, elcserélheti a használatot, elzálogosíthatja, vagyis kölcsönt vehet fel rá, melynek fedezete maga a nyaraló. A balatoni ingatlan befektetés is, mert az inflációt követve, értéke megmarad.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_17

A Balatonon és környékén kiegyenlített a hőmérséklet. Nyáron a felmelegedés kisebb a Balaton párolgásának köszönhetően, míg a tél enyhébb, mivel a tó lassabban hűl le, mintegy melegítve környezetét. Ez a kiegyenlített „sajátságos mikroklíma” jótékony hatással van az egészségre, és az emberre, mivel a változás, kevésbé veszi igénybe az emberi szervezetet.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_18

A Balatont könnyű megközelíteni vonattal, autóval. Kis jóindulattal azt is mondhatnánk, hogy a Balaton és környéke „egyetlen hatalmas szanatórium”. A Balaton és környékének levegője tiszta, pormentes, az uralkodó széljárás a Bakonyi erdők oxigénben dús levegőjét hozza.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_19

A Balaton vize szelíd és minden körülmények között ártalmatlan. A víz összetétele nem közönséges édesvíz, hanem nagyon híg ásványvíz. A kutatások szerint, a Balaton vízében való fürdés serkenti a vérkeringést, élénkíti az anyagcserét és nyugtatja az idegrendszert.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_20  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_21

Megállapítható, hogy a Balaton-környék éghajlata, nyaralásra, nyaralóhelyek fejlődésére kiválóan alkalmas, mivel a gyógy-tényezők minden valószínűséggel biztosítják a tóparti és vízi élet egészségmegőrző, valamint gyógyító hasznát.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_22

A Balaton gyógy-tényezői mind a mai napig visszaszármaztathatók a tó keletkezésére és az azt megelőző vulkanikus tevékenységre. Termálvíz jelenleg is van Hévízen, Tapolcán stb. szénsavas források Fonyód, Balatonfüred, Csopak, Kékkút stb. A termálvíz a reumásoknak, míg a szénsavas források vize üdítő italként, de emésztési zavarokra, illetve vesebetegek gyógyító vize.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_23  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_24

A szívbajosok Mekkájaként is emlegetett Balatonfüred szénsavas forrásait már a XVII században ismerték. Számos esetben közvetlen gyógy-javallatok szólnak a Balaton mellett, de csaknem minden esetben igen jó eredménye van a balatoni üdülésnek a betegségek utókezelésében. A fáradt, kimerült szervezetű emberek felerősödtek a balatoni üdüléstől.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_25  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_26

Wilhelm Richter Német utazó írja 1844 évben: "Ha Magyarországon a paradicsomot akarnám keresni, ezt csak az igéző Balaton mellett találnám meg, melynek széles vízsíkján majdnem mindig derült ég tükröződik, s mely virágzó falvak, barátságos szőlőhegyek, vidám lomberdők képét veti vissza."

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_27  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_28

A Balaton vize győzedelmesen veszi fel a versenyt bármely tengeri fürdővel nemcsak a klimatikus viszonyoknál fogva, hanem azért is, mert a vize alkalmasabb fürdőzésre, mint a tengervíz. A magas sótartalmú tengervíz a legtöbb ember bőrére, kötőhártyáira nem közömbös, s a gyermeket vagy úszót, ki nyelni talál belőle, igen gyakran meghányatja. Ideillik Széchenyi idézete: „Munkafáradt ember, ha a Balaton víztükrét meglátja, új életkedvet érez ereiben csörgedezni.”

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_29  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_30

Napfény, víz, levegő, homok, vagyis a négy őselem (tűz, víz, levegő, föld). A görögök szerint az a hely ahol megtalálható egyszerre a négy őselem, az, emberi tartózkodásra alkalmas. A négy őselem megtalálható a Balatonnál is.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_31  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_32

A Balaton déli vízpartjának fövenyes strandjai, a sekély vízmélység miatt gyorsan felmelegedő, homokos medrű kristálytiszta vize, kiválóan alkalmas kisgyermekek nyaraltatására, fürdőztetésére!

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_33  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_34

A Balaton északi partján a víz gyorsabban mélyül, inkább a vitorlás sport kedvelőit vonzza. Minden évben megrendezik a balatoni „Kékszalag” vitorlásversenyt. A Balatonon a feljegyzések szerint 1753. július 26.-án bocsátották vízre az első vitorlást, a Festetics-család „Cristoph” nevű hajóját. Azóta a vitorlázás a legjellegzetesebb és népszerűbb balatoni sportjává fejlődött.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_35

A Balaton egyik kedvelt sportja a széllovaglás (Windsurf) is.

  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_37

Minden Balaton-parti település vonzereje a strandjai, a szabadon elérhető vízpartjának hossza és annak megközelíthetősége. További vonzerő lehet a település úthálózatának felújítása, pormentesítése, ingyenes parkolóhelyek kialakítása, utcanév tábláinak felújítása pótlása (sajnos mind a mai napig vannak települések ahol nincsenek utcanév táblák).

A Balatonhoz látogató turistákat természetesen érdeklik a települések programjai, a virágok a villanyoszlopokon, de fontos lenne több nyilvános WC és közkút, mert a legtöbb helyen nincs megoldva, nincs illemhely használati lehetőség és nem lehet kezet mosni....

Mind a mai napig találkozni lehet olyan településsel, ahol a vezetés elszakadt a lakosságtól, pedig néhány balatonparti településen élőknek össze kell fogniuk, ha nem akarnak leszakadni a többi fejlődő településtől. Újra divatba kellene hozni a "Vedd észre és tedd szóvá" mozgalmat, és nem szabad visszariadni a társadalmi munkától sem...

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_38  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_39

A Balaton környéke számtalan, gazdag és változatos sétalehetőségeket, gyönyörű túrákat kínál az idelátogatóknak. Megtekinthetők az egykori ódon várromok, megfelelően jelzett turista ösvényeken megmászhatók a Balaton-felvidéki Tanúhegyek, újra felfedezhetők a korábbi kultúrák művészeti értékei múzeumi kiállításokon, faluházakban, stb.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_40  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_41

A Balaton üdítő jelenség. A nagy vizek mindig vonzották az embereket. Igen kedvezőek az emberre a környezet, a táj lélektani hangulati hatásai is. A Balaton vize és hegyeinek látványa szelíd, bájos, az emberi lélekre békítően, nyugtatóan hat. A Balaton üdülőhely ahová nyaralni, pihenni járnak az üdülni vágyók.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_42  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_43  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_44

A Balatont körülvevő hegyek kilátóiról gyönyörű látványban lehet részünk.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_45

Zarándokhely a javából. Balatonvilágos magaspartján található a Balaton nagy festőjének, Mészöly Gézának az emlékműve. A festő innen festette balatoni képeit. El lehet képzelni, hogy mit láthatott a művész mondjuk 1880-ban. A sétányt is róla nevezték el Mészöly Géza sétánynak. A hely adatai: GPS: 46° 57' 47,85" É; 18° 9' 27,38" K

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_46  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_48

Ezek a képek Alsóörsön készültek.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_49

Balatonkenesén a Soós-hegy meredek oldala, a messziről is látható „Fehérpartok”.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_50  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_51

Ha valaki rendszeresen nyaralóterületeken jár, tapasztalni fogja, hogy nagy öröm a kiskert. Egy ilyen kiskertben készült a virágcsendélet és egy másikban a virágzó őszibarack Siófok-Balatonszabadi-Sóstón.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_52  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_53

Sokan szeretik a saját termésű bort. Ezért szőlő-hegyen vesznek présház-nyaralót és kora tavasztól, késő őszig itt szőlészkednek. Nem vagyok borivó, de Tapolca-Diszelben egyszer ittam „szemelt otellót”, az nagyon finom volt.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_54  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_55  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_56

Mások a virágokat kedvelik. Bármerre járok a Balaton körül, ha szép virágot látok, megkérem a tulajdonost, ugyan engedje már lefényképezni.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_57  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_58  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_59

Vannak növények, amik nem a kiskertekben teremnek.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_60  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_61

Nyitott szemmel járva, kelve felfedezhetjük a balatoni állatvilágot is, mint a tóparton a teknőst vagy ezt a kis sünit.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_62

Megszokott látvány a balatoni vadmadarak közül, a vadkacsa.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_63  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_64  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_65

Siófok a nyár fővárosa, 1997 évben elnyerte Európa legvirágosabb városa címet.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_66  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_67

Siófokon, szépen felújították a Városháza környékét is.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_68  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_69

Siófokon van a Balaton vízszint szabályozását szolgáló „Sió zsilip”. 1863 óta itt engedik le a Balaton felesleges vízét a Sió csatornán keresztül a Dunába.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_70  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_71

Tihany minden évben a legkeresettebb célpontja a turistáknak.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_72  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_73  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_74

Népszerű időtöltés a Balatonnál, a sétahajó-kirándulás.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_75  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_76

A kerékpárosok örömére elkészült a Balatont körülvevő kerékpár körút.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_77  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_78

Nyugdíjasok kedvelt szórakozása a horgászat.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_79

A Balaton halai között kiemelkedőn ízletes a fehérhúsú szálkamentes „Balatoni fogas”. Drága, de finom.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_80  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_81  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_82

Alsóörsön hagyomány szerint minden évben felvonulnak a Harley-Davidson motoros fesztivál résztvevői. Itt éppen a veszprémi felvonulásuk látható.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_83  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_84  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_85

Keszthely a Balaton fővárosa. Számtalan idegenforgalmi látványosságai közül kiemelkedik a „Festetics kastély”.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_86  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_87  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_88

Balatonfüreden a „Tagore” sétány szoborcsoportja „A halász és a révész”.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_89  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_90

Balatonfüred a város vezetésének köszönhetően folyamatosan fejlődik.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_91  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_92

A régi balatoni főút használaton kívüli, Zala-folyón átívelő hídjánál forgatták a „Tüskevár” című Magyar ifjúsági filmet.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_93  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_94  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_95

Balatonföldvár a vitorlás sport egyik fellegvára.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_96  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_97

Badacsony-hegy, és ami látszik róla.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_98  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_99

Hévízen a termálfürdőben, évente sok reumás keresi és sok meg is találja a gyógyulását. Magyarországnak a gyógyvizekkel a gyógy turizmussal kiugró lehetősége van idegenforgalmi bevételekre.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_100  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_101  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_102

Minden ország első három fő bevételi forrása között szerepel az idegenforgalom. Bizonyos törekvések abban az irányba igyekeznek, és tenni is akarnak érte, hogy a Balaton, fényűzés dolgában is felvehesse a versenyt a nagy nemzetközi fürdőhelyekkel. Reménykedhetünk benne, hogy a fejlesztések, ötcsillagos szállodák, golfpálya, wellness központok, stb. meghozzák a kívánt eredményt.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_103  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_104

A Balaton télen is szép, és változatos lehetőségeket nyújt az idelátogatók számára. Ha simára fagy be a tó vize, és a jég vastagsága is megfelelő, alkalmassá válik korcsolyázásra. A jégpáncélon nagy távolságok járhatók be a part mentén a Balaton felől is megnézve a tájat.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_105  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_106

Ha szél van, jégvitorlázásra is lehetőség kínálkozik azok számára, akiknek képességük és eszközük van ehhez a sporthoz. A tavon, télen képződött hó- és jégformációk, jégtorlaszok, rajzolatok, ill. a rianások félelmetes hangja és látványa szintén felejthetetlen élményt jelentenek.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_107  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_108

A balatoni községek lakói vendégszeretők. Mindenki igyekszik az állandó vagy ideiglenes itt tartózkodását a lehető legjobbá tenni. A fejlesztések főleg az itt lakók és a helyi vállalkozók érdeke, akik néha nem riadnak vissza anyagi áldozatoktól sem. Minden balatoni község rendelkezik Internetes megjelenéssel, melyen a látogatók tájékozódhatnak a településről, a szolgáltatásokról és a lehetőségekről.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_109  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_110  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_111

A balatoni tájképfotózásnak is aranyszabálya, "jókor kell lenni, jó helyen"!

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_112

Hintázó kislány a Balaton parton.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_113  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_114  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_115

A víz vonzza az embert! Járhat bármerre, hegyeken-völgyeken, erdőkön keresztül, ha a távolban megcsillan a víz, akaratlanul is arra veszi az útját.

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_116  ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_117

Fedezze fel újra a Balatont! A Balaton, a "Magyar Tenger" vagy, ahogy a Németek nevezik a "Plattensee" (lapos tenger) Közép- és Nyugat-Európa legnagyobb édesvizű tava. Meleg itt is van, megközelítéséhez nem kell repülő, és gyakrabban látogatható!

Ha valaki még ennél is többet szeretne tudni a Balatonról, keletkezése, hegy és vízrajza, stb., kattintson ide, vagy az alábbi képre!

ingatlan_elado_balaton_balatoni_ingatlanok_119

 

Balatoni videó, videók a Balatonról

(A videók megtekintéséhez állítsa be a hangot és a lejátszás legjobb minőségét!)
 
 

Kiváló program a Balatonnál, a szigligeti vár megmászása.

Vitorlázás a Balatonon. Siófok, Talizmán vitorlás.

Vitorlázás a Balatonon. Balatonföldvár, Szaturnusz vitorlás.

Hajókirándulás Balatonfüreden. Kelén motoros.

Balatonfüred városnézés "Liliput" városnéző kisvonaton.

Balatoni hajókirándulás Badacsony - Fonyód

A Balaton egyik legnépszerübb nyaralóhelye, Zamárdi.

Kiváló program a Balatonnál, a Badacsony megmászása.

Balaton nyújtotta élmények, kalandok.

A Balaton népszerű sportja, a horgászat.

Balaton egyik szolgáltatása, a vízibicikli.

Balaton északi partján, Csopakon.

Balaton keleti part, Balatonakarattya, Balatonkenese.

Igazi balatoni sport, a Windsurf és a Kitesurf

Balatonaliga, Balatonvilágos, volt MSZMP üdülő.

Wakeboard, Siófok-Balatonszabadi-Fürdőtelep.

Kedvelt balatoni sport a szörfözés (széllovaglás).

Vitorlások a Balatonon.

Körbeutaztuk a Balatont.

Népszerű nyaralóhelyek a Balatonnál.

Nemes kócsag Balatonszárszón.

Balaton fővárosa Keszthely. Hajókirándulás a Juditta vitorláson.

Kékszalag vitorlásverseny, Balatonfüred.

Kiváló program a Balatonnál. Tihany Cserhegy megmászása.

Balaton élővilága, halak, madarak.

Siófok, a Balaton nyári fővárosa, Aranypart.

Tudomásunk szerint Cégünk honlapján közzétett, vízparti, panorámás balatoni ingatlanok hiteles és naprakész információkat tartalmaznak. Nálunk, nincsenek eladott, aktualitását vesztett ajánlatok. Ha valamelyik ingatlan elkelt, azonnal töröljük. Ettől függetlenül minden konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal, az ingatlan aznapi aktuális piaci pozícióját, eladási szándékot, irányárat pontosítjuk. A személyes találkozás érdekében fogadjuk Önt a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is, egyeztetett helyen és időpontban, amikor Ön ráér. Időpont-egyeztetéshez szíveskedjék felhívni Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon, vagy hagyja meg nevét, telefonszámát, visszahívjuk!