Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balatonkenese-353 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Helytakarékos és mégis kényelmes, eladó balatoni nyaraló

(Kényelmes használatot biztosít a nyaraló 4 - 5 főnek, a minőségi balatoni nyaraláshoz, itt tartózkodáshoz.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balatonkenesén előkelő környéken a vasút és a vízpart között eladó lett egy intim használatra kialakított ingatlan. A telek 680 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, összközműves, teljesen bekerített, szépen parkosított.

A telekre és a garázsba automatizált kapukon úgy lehet behajtani, akár éjszaka is, hogy ki sem kell szállnia autójából. A garázsból úgy tud bemenni a házba, hogy nem látja senki. Vendégek autóikkal a burkolt gépkocsi beállón tudnak parkolni.

Az elegáns díszkert, pihenőhelyként funkcionál, embernél magasabb tujasövénnyel van körbeültetve, ezáltal a szomszédságtól belátásmentes. Itt, a magányt kereső ember, kedvére olvasgathat, zenét hallgathat, tabletjét lapozgatva elmélyülhet, vagy egy kényelmes nyugágyban elnyújtózva szundíthat. 

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló a strand vizétől és a vitorlás hajó kikötőtől kb. 500 méterre található,  ahol mindenféle szolgáltatást igénybe lehet venni: lángos, fagylaltozó, söröző, büfé.

elado-ingatlan-balaton

A nagyméretű, fedett teraszról lehet megközelíteni a ház földszinti előterét. Az előtérből nyílik a földszinti lakrész és a lépcsőház. A földszinti lakrészbe lépve, először a konyha,- étkező,- nappaliba érkezünk, mely mindennel fel van szerelve. Kényelmesen elfér az étkező garnitúra és a nappali sarokgarnitúrája is.

A nappaliból lehet megközelíteni a szobát is, és az előtéren keresztül a külön illemhelyet, valamint a fürdőszobát (sarokkád-mosdó-bidé). A nyaraló egy része alatt van a pince, melyben kazánház villannyal, mosogatóval és a garázs találhatók.

A képen a kb. 24,64 m2-es nappali,- konyha,- étkező látható és a hozzá közvetlenül kapcsolódó kb. 24,15 m2-es terasz, melynek egy része fedett, egy része nyitott és árnyékolható.

elado-ingatlan-balaton

A kb. 51,19 m2-es földszint és a kb. 47,19 m2-es tetőtér egymástól függetlenül is használható a külön bejáratú megközelíthetőségénél fogva.

A nyaraló össz-szint alapterülete a három szinten kb. 117,52 m2, melyhez csatlakozik még a kb. 24,15 m2-es terasz. A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látható.

elado-ingatlan-balaton

Konyhabútor egyedi legyártású, be van építve a Whirlpool kerámia főzőlap, villanysütő, szagelszívó, hűtőszekrény. A mosogató gránit. A képen a konyha,- étkező látszik.

elado-ingatlan-balaton

A nyaralóba minőségi anyagok és berendezési tárgyak kerültek beépítésre. Szerkezetek: külső hőszigeteléssel ellátott tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezet, cserépfedés, hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok kívül-belül műkő párkányokkal. A kép szintén a nappali,- konyha,- étkezőben készült.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti hálószoba látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Ki van építve a riasztó rendszer. A nyaraló télen-nyáron használható, ugyanis a Vaillant gázkazánról működik radiátoros központi fűtés és ez a kazán biztosítja a használati melegvizet is. A képeken a földszinti fürdőszoba és illemhely látszanak.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kényelmes lépcsőház világos. A belső ajtók egyedi legyártású fenyőajtók. Az első kép a lépcsőházat, a második kép a tetőtéri folyosót ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A tetőtér kb. 36 m2 nettó alapterületű. A tetőtéri helyiségeket a folyosóról lehet megközelíteni: a két hálószobát, a fürdőszobát, az illemhelyet és a teakonyhát. A képeken a franciaerkélyes hálószobák láthatók.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a tetőtéri fürdőszoba és illemhely látszanak.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri teakonyhát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A kertben pihenő szaletli, kerti zuhanyozó, automata öntözőrendszer, kerti csapok, fúrt kút automata öntözőrendszerrel, különféle dísznövények, örökzöldek, tujasor, gondozott pázsit és burkolt közlekedő utak találhatók.

Környezetváltozásban és élményteli napokban lehet része. Gyermekeivel, barátaival közös programokat tölthet el, vitorlázhat, strandolhat, a balatoni kerékpárúton kerékpározva kirándulhat, sportolhat, vagy a saját nyaralójában zavartalanul lazíthat, pihenhet.

A nyaraló, a vételt követően azonnal költözhető. A nyaraló vételára 125 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!