Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balatonkenese-550 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Gondtalan nyaralás, pihenés az eladó házban Balatonkenesén, kicsiknek,- nagyoknak

(A ház, a gondtalan nyaralásra,- pihenésre, a szeparált kert, a szabadtéri tartózkodásra lett kialakítva, berendezve.)
 

elado-ingatlan-balaton

Budapesthez közel Balatonkenesén, 864 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, parkosított, összközműves telken eladó egy háromszintes családi lakóház. A telek az M7-es 71-es út sztráda lehajtójától mindössze 7 km-re helyezkedik el. 

A telek fekvése olyan, hogy három oldalról közterületek határolják, gyakorlatilag egy szomszédja van. A telekre két utcáról is be lehet állni.A fiatal, újszerű ingatlan kívül-belül ápolt, a vételt követően csak be kell költözni. A képen a pihenőkert látható.

elado-ingatlan-balaton

A növényzettel szeparált intim kertbe nem lát be senki az itt pihenők életébe, nyugodtan lehet fürdőzni a kerti medencében. A kert a szabadban való tartózkodásra, napozásra, sportokra van berendezkedve. Gyermekei biztosan élveznék a medencében való pancsolást.

Ha nincs használatban a medence, akkor az eltolható polikarbonát tetővel lehet védeni az esetleges szennyeződéstől. A képen a tágas pihenőkert, a ház és a vízforgatós medence látszik.

elado-ingatlan-balaton

A ciprus alatt kellemes a hűsölés. Elmondhatjuk „a szomszéd kertje nem zöldebb”, itt minden zöld, még a ház és a kerítés is. A növényzet öntözését az automata öntözőrendszer végzi.

elado-ingatlan-balaton

A kert egyik sarkában van a pingpong-asztal. Itt úgy lehet játszani, hogy másokat egyáltalán nem zavar a játék.

elado-ingatlan-balaton

A képen a grillező, bográcsozó hely látszik.

elado-ingatlan-balaton

Kávézás, olvasás közben szemmel tarthatja a kertben játszó gyermekeit. A kép az árnyékolható teraszt ábrázolja, mely alkalmas a szabadban való étkezésekre, üldögélésre.

elado-ingatlan-balaton

A családi ház a '70-es években épült és pár éve teljeskörűen felújították. Földszint és tetőtér került kialakításra. A földszint kb. 36 m2, a tetőtér kb. 25 m2 alapterületű + a nyitott zárttá tehető szuterén kb. 36 m2 alapterületű, így a három szint összesen kb. 97 m2.

A kb. 36 m2-es földszint helyiségei: konyha,- étkező,- nappali, külön helyiségben illemhely, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó) és lépcsőház.

A világos nappaliból a terasz ajtón keresztül közvetlenül ki lehet menni az árnyékolható teraszra. A képen a nappali szoba látszik az étkezővel és a teraszkijárattal.

elado-ingatlan-balaton

A kisméretű konyha fel van szerelve az alapvető konyhai gépekkel, tűzhely, mikro, hűtőszekrény és mosogatógép. A képen a konyha látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Ebben a fürdőszobában került elhelyezésre a kombi gázkazán, mely biztosítja a melegvizet és a fűtést. TV műsorokat az UPC szolgáltatóhoz bekötött parabolán keresztül lehet. A házra a kiépített riasztórendszer vigyáz. A képeken a fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó) és a külön helyiségben lévő illemhely látható.

elado-ingatlan-balaton

A kb. 25 m2-es tetőtérben: közlekedő, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC), három hálószoba, melyből kettő franciaerkélyes található. A kép a világos lépcsőházat ábrázolja a kényelmes lépcsővel.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A szobákban fa parketta és egyedi legyártású fa ajtók vannak, valamint klíma készülékek vannak felszerelve. A képeken az egyik hálószoba látható két irányból nézve.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a tetőtéri fürdőszobában készültek (zuhanyozó,- mosdó,- WC).

elado-ingatlan-balaton

Mindkét szobához kapcsolódik egy-egy francia erkély. A képen a másik tetőtéri szoba látszik, az innen nyíló szobával.

elado-ingatlan-balaton

Az épület környéke és a beálló pormentesített, térkővel van burkolva. A fedett gépkocsi beállóban két autó is tud parkolni, sőt még szörfdeszkák, csónak is felférnek. Ezen a szinten van egy fűtött tároló helyiség az egyéb dolgok tárolására (kerékpár, gumicsónak, gyermek játszószerek, kerti bútor). A képen a kb. 36 m2-es szuterén egy része látható, a fedett gépkocsi beállóval.

Szabadban, a kertben való tartózkodásra, pihenésre alkalmas balatoni lakóház irányára: 84 millió Forint. Az ingatlant, egyeztetett időpontban lehet megtekinteni. A megtekintési időpont egyeztetéséhez, legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát!