Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-553 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonlellén, felújított nyaraló, sok terasszal, erkéllyel, strandtól 150 méterre eladó

(Ez az eladó, felújított nyaraló, sok boldog napot, élményt és emléket fog jelenteni a Balatonnál, szülőknek a gyerekeikkel, nagyszülőknek az unokáikkal.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Balatonlellén, a vasút és a vízpart között, 400 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, teljesen bekerített telken eladó egy felújított, lakóház minősítésű nyaraló.

Kialakítása olyan, hogy egyszerre három külön család kulturált nyaralását képes biztosítani. A nyaraló a hűvösebb időben is használható, ugyanis a földszint téliesített, gázkonvektoros fűtésű.

Autókkal a térkövezett udvaron lehet parkolni. A háztól, egyenes út vezet a kb. 150 méterre található szabad strandhoz. Ez a felújított nyaraló, sok boldog napot, élményt és emléket fog jelenteni a Balatonnál, szülőknek a gyerekeikkel, nagyszülőknek az unokáikkal.

elado-ingatlan-balaton

A telken két épület található. Van egy főépület és egy vendégház. A főépület kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra. A közös előtérről lehet megközelíteni a földszinti és a tetőtéri helyiségeket, ezáltal két család, egymás zavarása nélkül tudja használni a szinteket.

A kb. 53,7 m2 alapterületű földszint helyiségei: előtér,- lépcsőház, hálószoba, fürdőszoba, nappali,- étkező, mini konyha. Az étkezőből közvetlen kijárat van a fedett teraszra. Nyáron a terasz a legjobban használható hely, itt lehet reggelizni, ebédelni, vacsorázni, beszélgetni, társasjátékozni, kártyázni, borozgatni.

A kb. 42,52 m2 alapterületű tetőtér helyiségei: előtér, kettő hálószoba és fürdőszoba. Minden szobából kijárat van a kb. 15 m2-es erkélyre. A képen a hűvös kb. 14 m2-es földszinti terasz és a burkolt udvar látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a nappali,- étkező látszik a mini konyhával.

elado-ingatlan-balaton

A kép a nappali részt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A mini konyhához közvetlenül kapcsolódik az étkező.

elado-ingatlan-balaton

A képen  a földszinti hálószoba látható.

elado-ingatlan-balaton

2017 évben a nyaralót tulajdonosa felújította, mely kiterjedt a víz,- villany,- gázvezeték rendszerre, a burkolatokra épületen belül és kívül. Újak a fürdőszobai és konyhai berendezési tárgyak, a gázkonvektorok, a nyílászárók egy része, valamint a tetőzet. A képen a földszinti fürdőszoba látszik a szintén új villanybojlerrel.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri feljáró fa lépcsőt ábrázolja, alatta a tároló szekrénnyel.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Mindegyik szobában van klíma és mindegyikből kijárat van az erkélyre. A bal oldali képen látható szobában lévő redőny motoros. A képek a tetőtéri hálószobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a teljesen felújított vendégház látszik.

elado-ingatlan-balaton

A vendégház kb. 27,14 m2 alapterületű + a kb. 6,64 m2-es fedett terasz. A kép a vendégház alaprajzi beosztását ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A lakberendező által berendezett vendégházban akár 4 fő is kényelmesen elfér. A képen a vendégház helyiségeinek kapcsolata látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A lakószobából közvetlenül nyílik a hálószoba.

elado-ingatlan-balaton

A képen a fürdőszoba látszik az új villanybojlerrel.

elado-ingatlan-balaton

A kertet a fúrt kútból lehet öntözni, így a fű mindig zöld. A kert sarkában van egy kb. 3 m x 2 m nagyságú szerszámtároló. A képen, a gyermekek részére kialakított parányi kertecske látható.

A nyaraló teljesen rendben van, csak használni kell és élvezni a szabadságot. Figyelemmel az elhelyezkedésére és a felújított állapotára, ennek megfelelően irányára 70 millió Forint. Ha valaki csak az ingatlan címét szeretné, az ingyenes, de személyesen kell átvennie.

Komoly vételi szándékkal bíró érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!