Telkek, földterületek

Kód: eladó-telek-200 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kötcsén, idősek otthona, szociális gondozó, ápolási intézmény építésére is alkalmas telek eladó

(A különleges adottságú és fekvésű telek, több lehetőséget nyújt.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balatontól kb. 9 kilométerre, a Somogy megyei Kötcse településen, 2177 m2 nagyságú építési telek eladó, mely alkalmas idősek otthona építésére is. Mivel a település szélén található, ezáltal az idősek otthona nem zavarná sem a falu lakóit, sem a falu lakói nem zavarnák az otthon működését. 

A telekre egy kb. 10 m x 60 m befoglaló méretű épületet lehet építeni, melyben földszint és tetőtér kerülne kialakításra kb. 600 m2 alapterülettel.

A közelmúltban Kötcse híres falu lett, hiszen több politikus választotta kedvelt vidéki otthonául ezt a somogyi dimbes-dombos, szép környezetben lévő települést.

A telek különleges adottsága, hogy két települést (Nagycsepely és Kötcse) megközelítését szolgáló közutak találkozásában helyezkedik el, amikor is, mindenki (beleértve a politikusokat és a kormánytagokat is) aki erre közlekedik, látja,- érinti ezt a telket. Mindkét utcában vidéki buszmegálló található, közvetlen autóbuszjárat van Balatonszárszó és Siófok irányába.  

elado-ingatlan-balaton

A telek jelenleg műveltetve van, bekerítve nincs de bekeríthető. Az utcában minden közmű a rendelkezésre áll.

elado-ingatlan-balaton

Kiváló elhelyezkedése többcélú felhasználást is lehetővé tesz. Övezeti besorolása szerint falusias lakóterület Lfk, ami azt jelenti, hogy 30 % mértékig lehet beépíteni oldalhatáron állóan, vagy a már kialakult házak vonalában, 4,5 m építménymagassággal.

Az építhető építmények: lakóház, mező- és erdőgazdasági építmény, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, szálláshely szolgáltató épület, kézműipari építmény, helyi igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény.

A majdan megépített létesítmények parkoló szükségleteit saját telken kell megoldani. Haszonállatot is lehet tartani, a helyi állattartási rendeletben foglaltak betartásával.

elado-ingatlan-balaton

A képen a pirossal jelölt terület képezi az adás-vétel tárgyát.

A jó adottságú Balaton közeli építési telek irányára: 7,2 millió Forint. Minden további információért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!