Telkek, földterületek

Kód: eladó-Balaton-építési-telek-228 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Az eladó telekre, olyan egyedi házat építhet, melyben jól érzi magát

(A befektetők három dologra esküsznek: a jó telekre, a jó telekre és harmadszor is a jó telekre.)
 

elado-ingatlan-balaton

A befektetők három dologra esküsznek: a jó telekre, a jó telekre és harmadszor is a jó telekre. A jó telek az, amely hosszú távon megtérül, megőrzi a befektetés értékét, esetleg növeli azt.

A Budapesthez közeli Balatonvilágoson, a József Attila utca 89. szám alatt, 695 m2 nagyságú, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített építési telek eladó.

Az aszfaltos utcáról megközelíthető telek füves, benne tuják, diófa és pár tő szőlő található. A telek szélessége az utcán mérve 17,5 méter.

A telekre be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz csonkja. A villany beköthető.

A telek, könnyen és rövid idő alatt megközelíthető az M7-es autópályáról, de jó a vonat és az autóbusz közlekedés is. Élelmiszerbolt, posta, cukrászda kb. 688 méter, Balaton kb. 1000 méter, étterem kb. 1800 méter távolságra van. Az M7-es autópálya le- és felhajtója kb. 3200 méterre van.

Mindenkinek ajánlott, aki a saját, egyéni elgondolású, környezetbe simuló, szemet gyönyörködtető, kellemes formájú, szép színű, új lakóház építését tervezi. Ebben tudunk segíteni, egy fejlett szépérzékkel megáldott, jó kezű, építésztervező hölgy ajánlásával.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az építési telek településen belüli elhelyezkedése kiváló, környezetében szép házak vannak, kellemes szomszédsággal, az utcában több állandó lakossal.

A telek Rendezési Terv szerinti besorolása Lke-9 kertvárosi lakóterület, mely szerint 20 % mértékig lehet beépíteni lakóházzal, 5,5 méter építménymagassággal.

elado-ingatlan-balaton

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilagosi_Hirmondo_2020-03-31-verzio_06++

Az új ház építésére alkalmas építési telek vételára: 21 millió Forint. A további információkért legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát!