Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-358 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Formás, kellemes hangulatú, kis nyaraló, Balatonvilágoson eladó

(A 28 méter extra széles telek miatt nem nyomasztó a szomszédság jelenléte, nincs bezártság érzés.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Budapesthez közel, Balatonvilágos egyik legcsendesebb részén, a Zalán utcában, 706 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves, 28 méter extra széles telken, barátságos formájú, földszintes, kellemes színű nyaraló eladó.

A formás kis nyaraló külön erénye, hogy nem törekszik a magasba, nincs beépítve a tetőtere, az élettér egy szinten, a földszinten van megoldva, ezáltal nem kell emeletet mászni.

A kis nyaraló illeszkedik a környezetébe, a gyümölcsfák közé. Egy szóval pont akkora és olyan a megjelenése, amelyben jó tartózkodni, és jól érzi benne magát az ember.

A nyaraló, aszfaltos utcában található, parkolni több autóval az udvaron lehet. A nyaralót könnyű megközelíteni Budapest irányából az M7-es autópályáról.

Amennyiben Ön, az ingatlan tulajdonossá válik, úgy Ön és családtagjai kedvezménnyel léphetnek be a Club Aliga Üdülőcentrumba és élvezheti az ottani szolgáltatásokat. A Balaton kb. 1,0 kilométerre található. A képen a nyaraló, az utca és a széles telek látható.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló, 1970-ben épült, állapota folyamatosan karbantartott, bizonyos részei felújítandók. Tulajdonos a nyaraló felújítási munkálatait megkezdte. Új a cseréptető, a vezetékek, a padlóburkolatok és a fürdőszoba. A képen a téglaépítésű nyaraló látszik.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló, a településen belül is egy szellősebb beépítésű területen van, a szomszédság közelléte nem nyomasztó, nincs bezártság érzés. A telken több termő gyümölcsfa is van: körte, alma, dió, füge. A kép a szellős telket ábrázolja, ahol van hely akár gyermek játszószerek, medence elhelyezésére.

elado-ingatlan-balaton

A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látható.

Helyiséglista:

Lakóelőtér-konyha:     12,35 m2

Kamra:                           1,21 m2

Fürdőszoba:                   2,39 m2

Szoba:                          14,06 m2

Szoba:                          10,70 m2

Tároló:                           4,41 m2

Garázs:                         12,43 m2

+ Terasz:                       20,50 m2

Az épület egy része alá van pincézve, mely kb. 8,89 m2-es, száraz és hűvös. 

elado-ingatlan-balaton

A képen a lakóelőtér-konyha látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A nyaraló fűtése cserépkályhával van megoldva. A képek a szobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton

Be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. A fürdőszobában van felszerelve a gázüzemű vízmelegítő készülék.

A nyaraló vételára: 28,5 millió Forint. Ez alatt nem eladó. A kis nyaraló nem nagyobb és nem kisebb az alaprajzon feltüntetettnél. Az állapota a vételárat nem befolyásolja.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a nyaraló és megnézné, az időpont egyeztetéséhez hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!