Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balatonvilágos-575 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Budapesthez közeli, balatoni családi ház, eladó

(A kétlakásos, karbantartott családi lakóház, azonnal birtokba vehető és költözhető.)
 
elado-ingatlan-balaton

Budapesthez közel, Balatonvilágoson, önálló, összközműves, teljesen bekerített, 699 m2 nagyságú parkosított telken eladó egy háromszintes családi lakóház. A települést könnyen meg lehet közelíteni, autóval az M7 autópályán, autóbusszal és vonattal is, ezáltal rövid idő alatt el lehet jutni a Balatonhoz.

A lakóház településen belüli elhelyezkedése jó, aszfaltos utcáról lehet megközelíteni. Környezetében állandó lakosok laknak, jó szomszédokkal. A Balaton, megközelítési úton mérve 900 méter távolságra helyezkedik el.

A lakóház belső kialakítása olyan, hogy két család egyidejű, zavartalan használatát tudja biztosítani úgy, hogy a szélfogón belépve a lépcsőházban közvetlenül fel lehet menni a tetőtérbe, így a földszinten lakók nyugalma zavartalan.

Alkalmas a közvetlen családtagok huzamos együtt élésére, testvérek, rokonok, barátok közös nyaralására. A képen a Balatonvilágosra jellemző Panoráma kilátó és környezete látható a gyönyörű balatoni panorámával.

elado-ingatlan-balaton

Belépve a házba a szélfogóba érkezünk, innen jobbra nyílik a WC-kézmosó, balra a tetőtérbe vezető lépcsőház. A szélfogón áthaladva jutunk az étkezőbe, szemben a konyhával, balra pedig a lakószobával. Az étkezőhöz egy boltíves nyílással kapcsolódik a konyha. A konyhából nyílik a kamra. Az étkezőhöz csatlakozik a közlekedő, melyből a szobába és a fürdőszobába lehet bemenni. A terasz kb. 18,62 m2-es. A képen a kb. 18,13 m2-es lakószoba látszik.

A kb. 69,14 m2 alapterületű földszint helyiséglistája:

 • Szélfogó:                 2,09 m2
 • WC-kézmosó:         1,37 m2
 • Lépcsőház:              2,69 m2
 • Étkező:                  10,37 m2
 • Konyha:                  8,46 m2
 • Kamra:                    2,68 m2
 • Lakószoba:           18,13 m2
 • Közlekedő:             3,09 m2
 • Szoba:                   15,37 m2
 • Fürdőszoba:            4,89 m2

elado-ingatlan-balaton

A konyhabútorba be van építve a hűtőszekrény, a gáz főzőlap, a villanysütő és a szagelszívó. Ahogy látható, a konyhában még étkezni is lehet.

elado-ingatlan-balaton

A házba, minden közmű be van vezetve, így a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A családi ház fűtése, gázközponti fűtés, radiátorokkal. A meleg vizet és a fűtést a Junkers kombi gázkazán biztosítja. A kép a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A tetőtéri közlekedőből nyílnak a helyiségek, balra az egy térben lévő nappali,- konyha,- étkező, szemben a szoba, jobbra a fürdőszoba.

A kb. 60,99 m2 alapterületű tetőtér helyiséglistája:

 • Közlekedő:                         3,13 m2
 • Nappali,-konyha,-étkező: 32,71 m2
 • Szoba:                               18,71 m2
 • Fürdőszoba:                        6,44 m2

A helyiségek padlóburkolatai járólaposak, a szobák parkettásak. A belső ajtók egyedi gyártásúak, fenyőfából készültek. A lakóház nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. A képeken a világos, kb. 32,71 m2-es tetőtéri nappali,- konyha,- étkező látható két irányból nézve.

elado-ingatlan-balaton

A konyhabútorba be van építve a hűtőszekrény, a villany főzőlap, a villanysütő és a szagelszívó. A képen a tetőtéri konyha látszik.

elado-ingatlan-balaton

Jó alvás esik a szobában, ugyanis a belmagasság 2,50 m, van tér és levegő. A kép a tetőtéri szobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri fürdőszoba látható.

Az épület egy része alatt van pince, mely kb. 31,08 m2 alapterületű, itt található a kazánház és a tároló. A fiatal lakóházba felújításra kerültek a víz-, villany- és gépészeti vezetékek és szerelvényeik, a burkolatok, járólapok. Kicserélésre került a központi fűtési rendszer, a homlokzati nyílászárók, valamint a beltéri ajtók. A ház jó állapotban van.

Az udvarba több autóval is be lehet parkolni, a füves kertben van pár gyümölcsfa és különféle dísznövények.

A lakóház karbantartott állapotú, ennek megfelelően a vételára: 45 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

A családi lakóházról készült további belső és külső képek, valamint az alaprajz személyes találkozáskor, virtuális katalógusunkban megtekinthetők.