Telkek, földterületek

Kód: eladó-telek-Balatonvilágos-207 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonvilágoson, megvételre kínálok egy befektetési célú építési telket

(Bárkinek ajánlom, aki nem fogadja el a mások által épített házat és új ház építésében gondolkozik.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilágoson, megvételre kínálok egy építési telket, mely aszfaltos utcában található, önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, teljesen be van kerítve, összközműves, és 200 négyszögöl nagyságú.

A telekre lehet új házat építeni, de nem kötelező, nincs beépítési kötelezettség. Balaton (strand) kb. 1000 méter, bevásárlási lehetőség kb. 130 méterre található.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki nem akarja bankban tartani a pénzét, aki kertészkedni akar, aki befektetésnek veszi, és majd ha jobb árak lesznek, eladja, továbbá akik nem fogadják el a 40 éve épített, bontásra érett épületeket és saját elgondolású új házat építenének.

A telek 16,5 méter széles és 45 méter mély. A telken talajvíz nincs. Az alápincézés lehetőségének mértéke 70 m2. A telek övezeti besorolása Lke-3, 30 % beépíthetőség, maximum kétegységes lakóház építhető, - mely 200 m2–t takarhat le a telekből. A házat szabadon állóan, 4,5 méter építménymagassággal lehet megépíteni.

Lehet így, beépítetlenül is használni, nyári táborozásokra, kertészkedésre, egyéb szabadidős, szabadtéri tevékenységekre.

A befektetési értékkel bíró építési telek vételára: 10,6 millió Forint. A további információkért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!