Üzlet, egyéb ingatlan

Kód: kiadó-lakóház-Balatonvilágos-515 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonvilágoson, közvetlen vízparti lakóház, hosszútávra, bútorozottan kiadó

(A nagy víz mellet lakhat,- alkothat,- dolgozhat,- pihenhet.)
 

 elado-ingatlan-balaton

A Budapesthez legközelebbi Balaton-parti településen, Balatonvilágoson, közvetlen a vízparton, családi lakóház, hosszútávra kiadó. Az ingatlan annak legjobb, akinek a víz közelsége,- látványa a mindennapi életéhez, munkájához elengedhetetlenül szükséges. 

Ugyanakkor a közvetlen vízkapcsolat miatt, élvezheti a Balaton nyújtotta lehetőségeket. Használhatja a hajót, a stéget, fürödhet, csónakázhat, regenerálódhat. A ház alapterülete: kb. 200 m2. A teljesen bekerített telek 810 m2 nagyságú, autókkal a telken lehet parkolni.

 elado-ingatlan-balaton

A ház 3 szintes. Az alsó szinten előszoba, fürdőszoba (kád,- zuhanyzó,- kézmosó,- bidé,- WC), tároló, amerikai konyha,- étkező,- nappali, terasz, az emeleten előszoba, tároló, fürdőszoba (zuhanyzó,- kézmosó,- bidé,- WC), 3 hálószoba, erkély. A földszinti nappali szoba teraszkapcsolatos, az emeleten lévő kettő hálószoba erkélykapcsolatos. A képen a konyha,- étkező,- nappali látható a kandallóval.

 elado-ingatlan-balaton

A lakóház kialakítása olyan, hogy megállja helyét előkelőbb körök előtt is. Ha innen irányítja vállalkozását, meghívhatja üzleti partnereit is. A képen szintén a földszinti nappali szoba látszik.

 elado-ingatlan-balaton

A kép, a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

 elado-ingatlan-balaton

A falak festettek, a szobák, emeleti előszoba, tetőtér laminált parkettával borított, az amerikai konyhás nappali, lépcsőfeljáró és a fürdőszobák márvánnyal és gránittal burkoltak. A képen a lépcsőház látható.

  elado-ingatlan-balaton

A fűtésről és a melegvíz-ellátásról turbóventillációs gázkazán (cirkó) gondoskodik. A házban mindenhol Led világítás van. A külső falak hőszigeteltek, a külső homlokzati nyílászárók, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, motoros redőnyökkel, szúnyoghálóval felszerelve. A ház távfelügyeleti riasztóval van ellátva. A képen az emeleti közlekedő folyosó látszik.

elado-ingatlan-balaton

 A kép, az emeleti fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti egyik erkélykapcsolatos hálószoba látható. Szobák száma a nappalival együtt 3 egész és egy fél szoba. Az emeleti szinten felül van még egy szint, az egyterű padlásszoba.

A Balaton itt a legszélesebb (kb. 14 km) és innen festette képeit Csók István és Mészöly Géza is. Az azonnal költözhető lakóház bérleti díja 500.000,- Ft/hó + rezsi. Minimum egy évre kiadó, mely időtartam meghosszabbítható. Kaució szükséges, megegyezés szerint. A részletekről és a megtekinthetőséggel kapcsolatban hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!