Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balatonvilágos-352 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonvilágoson 5 szobás, 2 fürdős, felújított ikernyaraló-rész eladó

(Budapesthez közeli balatoni nyaralás, kikapcsolódás, regenerálódás télen-nyáron.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilágoson, külön-bejáratú, szeparált ikernyaraló-rész, összközműves, külön mérőórákkal, 286 m2 térmértékű teljesen bekerített telekkel eladó. A kétszintes nyaraló tetőterét épületen belül és épületen kívül is meg lehet közelíteni. 

A szeparált, saját használatú kert alkalmas arra, hogy az autójával kerítésen belül tudjon parkolni, grillezni, bográcsozni. A kertben van egy horganyzott acélvázra épült fedett kerti pavilon, egy szerszámtároló faház, továbbá hintaágy és kerti padok.

Az örökzöldek és az árnyékot adó fák lombkoronája miatt a kert a nyári nagy melegben is kellemesen hűvös. A kisméretű kertben nem sok munka van, így a szabad idejét ténylegesen pihenéssel tudja tölteni.

A nyaralótól az üdülőcentrum bejárata kb. 980 méter, a Balaton vize kb. 1500 méter távolságra van az ingatlantól. Étterem kb. 1000 méter, autóbuszmegálló kb. 1100 méter, vasútállomás kb.1128 méterre található. Az M7-es autópálya le és felhajtó kb. 1200 méter. A képen a nyaraló, sövénnyel szeparált, kb. 31,4 m2-es árnyékolható terasza látható.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló kert felőli teraszáról lépünk be a nappali szobába, mely egy térben van a konyha,- étkezővel. Ebből a térből nyílik a közlekedő, kettő hálószoba és a fürdőszoba. A földszint kb. 53,78 m2 alapterületű, melyhez kapcsolódik a kb. 31,4 m2 alapterületű terasz. A nappali szobából lehet felmenni a tetőtérbe, de a tetőteret egy külső megközelítésű lépcsőn is meg lehet közelíteni.

A földszint egy része alatt van a két helyiségből álló, kb. 19,79 m2-es száraz pince, melyben sok mindent lehet tárolni. Az egyik helyiség mérete: 3,09 m x 1,95 m, a másik helyiség mérete: 4,50 m x 3,06 m.

A kb. 54,66 m2 alapterületű tetőtérben nappali szoba, hálószoba és egy fürdőszoba található. A nappali szobából és a hálószobából is ki lehet menni a kb. 9,55 m2-es fedett erkélyre, mely a kertre néz. A két szint nettő össz-szint alapterülete: kb. 108,44 m2 + 19,79 m2 pince. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az egyedi legyártású konyhabútorba be van építve a tűzhely, a szagelszívó, a mosogatógép, a mosógép és a hűtőszekrény. Itt került elhelyezésre az Ariston típusú kombi gázkazán, mely biztosítja a használati melegvizet és a fűtést. A gázkazán telefonról indítható. A kép a konyha,- étkezőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a nappali szoba látható a tetőtéri feljárattal.

elado-ingatlan-balaton

Ki van építve a radiátoros központi fűtés és minden szinten van klíma. A földszint járólap burkolatú, a tetőtéri szobák parkettásak.

Tulajdonos 2016 évben felújítási munkálatokat végeztetett, mely során kicserélésre kerültek a víz-, villanyvezetékek, burkolatok, fürdőszobák, szaniterek, kiépítésre került a központi fűtés és a riasztórendszer.

Nyílászárók is újak, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek, részben redőnyökkel és reluxákkal felszerelve, illetve mindenhol szúnyogháló van. Az udvar térkövezése is megtörtént. A képen a földszinti egyik hálószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Be van vezetve a vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 1 x 15 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Közművek külön-külön mérőórákkal vannak bekötve. A növények öntözéséhez használt locsolóvizet külön mérőóra méri. Ki van építve a füstérzékelő és a riasztó rendszer. A kép a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a tetőtéri nappali szobában készültek. A nappalihoz kapcsolódik a fedett erkély.

elado-ingatlan-balaton

A képen a kert felé néző erkély látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri hálószoba látszik az erkély kijárattal.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilagosi_Hirmondo_2020-03-31-verzio_06++

A felújított, azonnal birtokba vehető 5 szobás ikernyaraló-rész irányára 38 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!