Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-372 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonvilágos legjobb részén, a Kosztolányi u. 46. sz. alatt faházas nyaraló eladó

(A felújítandó nyaraló, 3-4 fő részére biztosít használatot.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilágos legjobb részén, a Kosztolányi u. 46. szám alatt, 380 m2-es bekerített saroktelken eladó egy önálló helyrajzi számon nyilvántartott faházas nyaraló. A nyaraló felújítás alatt áll, a felújítási munkálatokat tulajdonos megkezdte.

A nyaraló, a jó fekvése miatt gyermekes családoknak, vagy nagyszülőknek unokákkal ideális a nyári szünidő, vakáció eltöltésére.

Aszfaltos útról lehet megközelíteni, az utcában jellemzően nyaralóépületek találhatók, de több állandó lakos is életvitelszerűen itt lakik. Az ingatlantól minden elérhető kb. 800 méteren belül (strand, boltok, étterem, vasútállomás, buszmegálló). Az ingatlan autóval az M7 autópályán, vonattal és autóbusszal is könnyen megközelíthető.

A nyaraló megvételével hivatalosan is kedvezményes belépési jogot kap az egyik legjobb déli parti strandra (Club Aliga). A kép a faházas nyaraló ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló 6,58 m x 4,95 m külméretű és kb. 30,35 m2 alapterületű, melyben lakószoba, főzőfülke, szoba és fürdőszoba található. A lakószoba a kétszárnyú ajtójával összenyitható a terasszal.

A faházas nyaraló padlóvonala a terepszinttől kellően ki van emelve, és masszív beton sávalapon nyugszik, a teljes alapterülete le van betonozva, szigetelve. A tető palával fedett.

Minden közmű be van vezetve, így a vezetékes ivóvíz, a villany földkábelen (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram), a szennyvízcsatorna és a vezetékes telefon. Gázcsonk telken belül van. A kertben található 2 db kerti csap.

A kis kert gondozása nem igényel nagy ráfordítást és kellően elegendő nagyságú ahhoz, hogy a szabadban tudjon pihenni, bográcsozni, a gyerekeknek is van hely a játszáshoz, futkosáshoz. A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látható.

elado-ingatlan-balaton

A gyermekek élvezik a balaton nyújtotta élményeket.

A kis telken lévő, kisméretű faházas nyaraló irányára 17,9 millió Forint. Befejezve a felújítási munkálatokat, a családnak lesz hova lejönni a szünidőkben és a hétvégéken egy kis környezetváltozásra. Minden további információért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!