Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-Balatonvilágos-nyaraló-367 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Ha hétvége, akkor Balaton. Nyaraló Balatonvilágoson eladó

(Balatoni nyaraló 4 fős család részére.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Budapesthez közeli Balatonvilágos csendes üdülőövezetében kb. 37,77 m2 nettó alapterületű, külön-bejáratú, szeparált ikerházrész melléképülettel, 340 m2 telekhányaddal eladó. A nyaraló a jó fekvése miatt gyermekes családoknak, vagy nagyszülőknek unokákkal ideális. Környezetében nyaralóépületek vannak.

Az utca csendes, forgalomtól mentes zsákutca. Az ingatlantól minden elérhető 500 méteren belül (Klub Aliga Üdülőcentrum bejárata, boltok, étterem, vasútállomás, buszmegálló, orvos, gyógyszertár). A Club Aliga Üdülőcentrumba kedvezményes belépővel lehet bemenni és igénybe venni a szolgáltatásokat.

elado-ingatlan-balaton

Az 1970-es években épült téglanyaraló szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten palafedés. Az épület részben felújítandó állapotban van. A képen a nyaraló bal oldali része képezi az eladás tárgyát.

elado-ingatlan-balaton

A  képen a nyaraló alaprajzi beosztása látható.

A kb. 37,77 m2 nettó alapterületű nyaraló földszintjén a következő helyiségek találhatók: lakószoba főzési lehetőséggel, hálószoba és fürdőszoba. A padlástérben kettő hálószoba került kialakítása. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

A szobák padlóburkolata parketta. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A közműveken történő fogyasztást külön egyedi mérőórák mérik. A melegvizet villanybojler biztosítja.

A kert hátsó felében van egy téglaépítésű melléképület, ebben lehet tárolni a szerszámokat és a strandoláshoz szükséges dolgokat.

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilagosi_Hirmondo_2020-03-31-verzio_06++

Az ikerház-rész irányára 17,5 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!