Házak, lakások

Kód: eladó balatonvilágosi ingatlanok-593 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatoni élmények Balatonvilágoson

(A 3 szinten, 3 lakás lett kialakítva, ezáltal több generáció lakhat vagy nyaralhat itt az eladó lakóházban.)
 

elado-ingatlan-balaton

Budapesthez közeli Balatonvilágoson, 399 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, parkosított telken eladó egy háromszintes, karbantartott állapotú több generációs családi lakóház.

A 3 lakrész, alkalmas három család szeparált együtt nyaralására, nyaraltatására. Ez utóbbi, befektetési érték. A javuló gazdaság, a romló Forint és a kormány által támogatott balatoni idegenforgalom tekintetében, nem elhanyagolható szempont.

Balatonvilágos egy kedvelt balatoni üdülőhely, könnyű megközelíteni autóval a főváros felől a 7-es és a 71-es főútról, valamint az M7-es autópályáról, illetve jó a vonat és az autóbusz közlekedés is.

Annak idején magának Rákosi Mátyásnak is tetszett a környék, itt sajátította ki azt a területet és építette fel az egykori MSZMP egyik üdülőjét, melyből aztán, a rendszerváltást követően lett a Club Aliga.

A lakóház környezetében jellemzően nyaralóépületek találhatók, de vannak állandó lakosok is. A lakóháztól az étterem, autóbuszmegálló kb. 500 méter, az élelmiszerbolt, a vasútállomás kb. 700 méter, a Club Aliga Üdülőcentrum kb. 400 méter, a Balaton vize kb. 900 méter, míg az M7-es autópálya le- és felhajtója kb. 1200 méter távolságra található.

A Club Aliga Üdülőcentrumba kedvezményes belépővel lehet bemenni és igénybe venni a szolgáltatásokat. Lehet itt enni-inni, fagylaltozni, kisgyermekek részére gyermekmedence és több játszótér van, az árnyékot adó fák alatt lehet a nagy melegben hűsölni. Akinek vitorlás hajója van, itt a kikötőben lehetősége van a hajó tárolására.  

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A ház, a külön bejáratú lakrészeknek köszönhetően alkalmas három család egyidejű használatára. Szünidők, vagy a nyári szabadság ideje alatt egymás zavarása nélkül elférnek szülők a gyermekeikkel, nagyszülők az unokákkal, vagy a felnőtt gyerekek barátaikkal. Alkalmas továbbá nyáron fizető vendégek nyaraltatására is (10-12 fő). Itt a nappaliban felszerelésre került egy Daikin klíma készülék. A képeken a földszinti kb. 19,32 m2-es nappali,- étkező látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a nappaliból közvetlenül nyíló kb. 13,21 m2-es fedett terasz látszik.

elado-ingatlan-balaton

A tűzhely gázról működik, felette szagelszívó található. A kép a földszinti konyhát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti fürdőszoba (kád, mosdó) látható, a mellette lévő külön helyiségben van az illemhely.

A fürdőszobában ki van építve a hideg-melegvíz vételi lehetőség, ide be lehet kötni az automata mosógépet.

Közművek: vezetékes ivóvíz, kerti locsolómérő, villany földkábelen bekötve (220 Volt háztartási áram 1 x 32 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Riasztó és kamera rendszer ki van építve, a mobiltelefonos applikáció segítségével aktuális élőképeket a valós időben lehet nézni, hogy mi történik a balatoni házunknál. TV műsorokat parabola antenna segítségével lehet nézni.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A földszinten és a tetőtérben padlófűtés van, az alagsorban a kazánházban van radiátoros fűtés, a többi helyiségben szükség esetén NOBO fűtőpanel felszerelésével megoldható a fűtés. A képek a földszinti hálószobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen a háromszintes lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

Az alagsor kb. 63,59 m2, a földszint kb. 53,41 m2, a tetőtér kb. 54,63 m2 alapterületű. A három szint nettó össz-szint alapterülete kb. 171,63 m2.

1994 évben a lakóházat építész tervezte, aki nyilatkozott a jóságáról, az I. fokú Építésügyi Hatóság engedélyezte, használatbavételi engedélyt adott ki azzal, hogy a ház kielégíti a lakóházra előírt követelményeket és a hőtechnikai szabványoknak megfelel. A lakóház korszerű építőanyagokból épült, a nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve, tetőzete cserépfedésű. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Ebben a helyiségben is elszerelésre került egy Daikin klíma készülék. A képek a tetőtéri kb. 26,56 m2 alapterületű konyha,- étkező,- nappalit ábrázolják.
 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a tetőtéri hálószobák láthatók.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) látszik, a padló- és oldalfalburkolat Olasz vízzáró burkolat.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek az alagsori lakás nappali,- konyha,- étkezőjét ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

Az alagsor nyáron hűvös, kellemes az itt tartózkodás. Van tér és levegő, a belmagasság kb. 2,29 méter. A képen az alagsori hálószoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A padló- és oldalfalburkolat Olasz vízzáró burkolat. A képen az alagsori fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a kazánház egy részét ábrázolja.

A kb. 16,07 m2-es tároló jelenleg raktárként és háztartási helyiségként van használva, itt van a mosógép és van egy kézmosó is, de garázsként is funkcionálhat. A tárolóból nyílik a kazánház, itt található a vízmelegítő gázbojler és a fűtést biztosító gázkazán. Ahogy látszik, a kazánházban is van kézmosó és illemhely.

A kert egy része parkosított, a növényeket a 4 m3-es víztároló tartályból lehet öntözni. Az udvar pormentesített, térkővel burkolt, több autóval lehet parkolni. A kerti kiülőben, a filagóriában, fedett helyen lehet elfogyasztani családi, baráti körben a grillezett ételeket.  A télen, nyáron használható, szabadban lévő, fűthető dézsafürdőben 6-8 személy tud fürdőzni.

A jó megközelíthetőséggel rendelkező, három családnak, több gyermekes családnak szeparált használatot, kényelmes nyaralást nyújtó, kiadásra is alkalmas lakóház irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítunk. A karbantartott, tiszta ház megvételét követően csak használni kell.

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilagosi_Hirmondo_2020-03-31-verzio_06++

A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!