Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balatonvilágos-128 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatonvilágoson a strandtól 1200 méterre, nyaraló eladó

(A vonattal, autóbusszal és autóval, könnyen megközelíthető nyaralót, gyakrabban használhatja a család!)
 
elado-ingatlan-balaton 
 

A Budapesthez közeli Balatonvilágoson, csendes helyen, 661 m2-es bekerített telken, korának megfelelő állapotú, karbantartott nyaraló eladó. Az ideális nagyságú, kb. 20 méter széles telek füves, benne nagy árnyékot adó fák vannak. A tágas udvar jól használható. A nyaralótól a strand kb. 1200 méter távolságra található.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

A kb. 50,42 m2-es nyaraló helyiségei: beépített terasz, nappali, hálószoba, főző, fürdőszoba, külön WC található. A nyaralóba az alábbi közművek vannak be vezetve: víz, villany és a szennyvízcsatorna. Vezetékes földgáz van az utcában, igény esetén bevezethető. Az 1979 évben épült hétvégi ház korának megfelelő állapotú és kialakítású. Szerkezetei: betonalap, B30 téglafal, vasbeton áthidalók,- koszorú,- födém, fa tetőszerkezet, palafedés.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

Ilyen jelenleg és ilyet lehet belőle kihozni

A hétvégi ház bruttó alapterülete 62 m2. Ez a telek alapterületének 9,4 %-a, ami azt jelenti, hogy a törvényes beépítési 15 % ot figyelembe véve az épület további 37 m2-rel bővíthető lenne. Ahhoz, hogy a nyaraló komfortosabb és használhatóbb legyen nem is kell ekkora bővítés. A nyaralóépület udvar felé történő megtoldásával alápincézhető fedett teraszt kapunk, melyben megoldható a tetőtéri feljárást biztosító lépcső, az étkezés és a kerti grillező is.

A főzőfülkében vagy a grillezőben főtt/sütött étel könnyen felszolgálható a teraszon és a pincehideg innivaló is a pincéből. A részben fedett és nyitott terasz pedig közvetlenebb kapcsolatot biztosít a ház és a telek között. A külső feljáratos tetőtéri lakrészben kialakítható további szoba és fürdőszoba, amennyiben szükség lenne rá. Természetesen az alakítás nem kötelező, így is maradhat, ahogy van, hiszen már lassan 30 éve szolgálja tulajdonosait.

elado-ingatlan-balaton 

A nyaraló irányára 18,9 millió Forint. A további információkért hívja  a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!