Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-311 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Barátságos nyaraló

(Közel van a vasútállomás és a strand is.)

Figyelem!

Az alábbi nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!

 
  Elado-balatoni-nyaralo-Siofok  Elado-balatoni-nyaralo-Siofok
 

Balaton déli partján, Siófok közelében állandó lakosok által lakott biztonságos környezetben, 465 m2 térmértékű parkosított telken eladó egy önálló, kertes balatoni nyaraló. Az ingatlantól kb. 500 méteren belül megközelíthető a vasútállomás, strand és a bevásárlási lehetőség.

A kert és a ház is akkora, hogy a hétvégi kikapcsolódást nem a munkával kell eltölteni, hanem pihenéssel, kirándulással, kerékpározással, balatoni fürdéssel. A szükséges kerti munkát rövid idő alatt el lehet végezni. A képeken a szép terméskővel díszített homlokzat és a fedett terasz egy része látható.

A kőmunkából látszik, hogy ezt az épületet nem házilag (kalákában) építették, hanem itt, kőműves (véleményem szerint az öreg Cseh Lajos, de lehetett a Vörös Pista bácsi is) dolgozott. 

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok

A földszintes kb. 40 m2 alapterületű nyaralóban kialakításra került egy fedett terasz, lakószoba, közlekedő, kettő hálószoba, főzőfülke, fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó) és WC. A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látszik.

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok  Elado-balatoni-nyaralo-Siofok

A helyiségek falai színes festéssel vannak ellátva, padlóburkolataik részben PVC, részben mettlachi lap burkolatosak. A képek a hálószobákat ábrázolják.

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok

 A képen a terasz kapcsolatos lakószoba látható.        

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok  Elado-balatoni-nyaralo-Siofok 

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna. Gázvezeték telken belül van. A képeken a fürdőszoba és a főzőfülke látszik.

Elado-balatoni-nyaralo-Siofok

Autóval telken belül lehet parkolni. A gondozott kertben fenyőfák, dísznövények és gyümölcsfák találhatók: cseresznye, meggy, alma, körte. A kert hátsó felében van egy szerszámtároló. A kép a nyaralót ábrázolja a hátsó kijárattal.