Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-61 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Bioház eladó

Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Ez a takaros, felújított lakóház, kiváló épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik.)
 

ref_6110_referencia_ingatlan_elado_balaton

Balaton északi partján, 197 négyszögöles, önálló, összközműves, teljesen bekerített telken eladó a kb. 10 m x 12 m befoglaló méretű, felújított lakóház. A lakóház betonalapokra épült vályogház. A vályog, mint építési anyag, egyidős az emberiséggel, teljesen környezetbarát, és egészségre káros anyagoktól mentes.

Mint ebben a házban is rögtön érezni, hogy egészséges tiszta a belső levegője és hő-stabil, vagyis nyáron hűvös, télen meleg. Az épület borított fafödémmel rendelkezik, felül agyagtapasztással, alul stukatúr nádszövet, vakolva. A teljes tetőszerkezet új, és Tondach tetőcseréppel van lefedve. A képen a családi lakóház látható.

ref_6120_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A kert füvesített, néhány gyümölcsfa (alma, körte, szilva, barack) van rajta. A képen a kert és a ház látszik.

ref_6130_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_6140_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A lakóház és a kert közötti kapcsolatot a dél-keleti tájolású fedett terasz biztosítja. A terasz eléggé intim, mivel a környezetnek nincs rálátása sem a szomszédból, sem az utcáról. A képek a fedett teraszt ábrázolják.

ref_6150_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A lakóház az alábbi helyiségeket tartalmazza: előszoba, nappali szoba, két hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha, kamra, 2 fedett terasz, tároló. Az egyik hálószoba különbejáratú fürdőszobával rendelkezik, tehát házon belüli önálló apartmannak minősül. A szobák padlói újak, a népi hagyományoknak és a ház stílusához igazodóan hajópadló burkolatok kerültek kiépítésre. A képen a családi lakóház mérethelyes alaprajzi beosztása látható.

 ref_6160_referencia_ingatlan_elado_balaton

A képen az előszoba látszik.

 ref_6170_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_6180_referencia_ingatlan_elado_balaton

A bioház kiválóan alkalmas állandó lakás és nyaralás céljára is. A képek a lakószobát (nappali szobát) ábrázolják két külön nézetből.

 ref_6190_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_61100_referencia_ingatlan_elado_balaton

A családi lakóházba minden közmű bevezetésre került: vezetékes víz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna. A fürdőszobában a sarokkádon és beépített mosdón kívül WC és Bidé is beépítésre került.

A lakóház fűtése két helyiségben (konyha és fürdőszoba) gáz központi fűtés radiátorokkal, a többi helyiségben villanyfűtés került kiépítésre. A képeken a felújított egyik fürdőszoba látható, a modern berendezési tárgyakkal.

ref_61110_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_61120_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A 2002 évben készült felújítás kiterjedt az épületgépészeti csövekre, burkolatokra, tetőszerkezetre, tetőfedésre. A képeken a felújított konyha látszik két különböző pozícióból.

 ref_61130_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_61140_referencia_ingatlan_elado_balaton

A képek a hálószobában készültek. Kialakítása hasonló a nappali szobáéhoz, meszelt falak, hajópadló burkolat. A szobák nagy méretüknél fogva nagy légtérrel rendelkeznek, miáltal jót lehet aludni bennük.

ref_61150_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_61160_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A képeken a dél-keleti tájolású apartman szobája és a hozzá kapcsolódó fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) látható.

ref_61170_referencia_ingatlan_elado_balaton