Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-410 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Budapesten, a budai hegyekben, panorámás luxus lakóház, szép kilátással, sok extrával eladó

(Beltéri úszómedence, kondicionáló terem, szaunák, lakosztályok 511 m2-en, épületen belül.) 
 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Budapesten, a budai hegyekben (előkelő helyen), önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 1082 m2 térmértékű telken, eladó egy fiatal 4 szintes, reprezentatív családi lakóház. A ház négy szintje, négy jól elkülöníthető tevékenységre alkalmas.

A ház megjelenése,- kialakítása, előkelőbb körök előtt is megállja a helyét. A ház helyiségei összesen a 4 szinten: 511 m2 + 129 m2 teraszok. A házból szép kilátás nyílik a fővárosra.

elado-ingatlan-balaton

A különböző szintek megközelítésére lépcső, a mozgáskorlátozottak,- nehezen közlekedők részére kényelmes, ötszemélyes, modern lift szolgál. A kép, a szinteket összekötő liftet ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A 210 m2 nettó alapterületű szuterénben tudja erőnlétét,- egészségét javítani, megőrizni. Helyiségek: kétállásos garázs, borospince, vízforgatós,- homokszűrős,- fűthető,- ellenáramoltatós,- belső világítású medence, 2 szauna, konditerem, kazánház, WC, lift, lépcsőház, gardrób, közlekedő, tároló, műhely. A képen, a szuterén mérethelyes alaprajzi elrendezése látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, a szuterén látszik a borospincével.

elado-ingatlan-balaton

A 136 m2 nettó alapterületű földszint a társas együttlét, a főzés,- étkezés,- társalgás,- szórakozás tere. Helyiségek: szélfogó, fürdőszoba, kamra,- konyha,- étkező,- nappali,- terasz, lépcsőház, lift, háztartási helyiség. Az előbbi térmértéken felül található még a földszinten egy 78 m2 alapterületű részben fedett terasz is. A kép, a lakóház földszintjének mérethelyes alaprajzi beosztását ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a földszint konyha és nappali szoba látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, szintén a földszinti nappali szobában készültek.

elado-ingatlan-balaton

A 133 m2 nettó alapterületű első emelet, a pihenés és alvás szintje, két lakosztályt tartalmaz. Helyiségek: 5 szoba, 2 fürdőszoba, 2 gardrób, közlekedő, lépcsőház, lift. Az előbbi térmértéken felül egy 51 m2 terasz is található ezen a szinten. A teraszról a fővároson kívül a Gellért-hegy és a Citadella is látható. A képen, az I. emeleti szint mérethelyes alaprajzi elrendezése látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, az I. emeleti szint egy-egy helyiségét ábrázolják. 

elado-ingatlan-balaton

A 32 m2 nettó alapterületű második emeleten egy dolgozószoba (iroda,- tárgyaló), lépcsőház, lift található. A képen a II. emelet alaprajzi beosztása látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a 32 m2 nettó alapterületű dolgozószoba látszik. 

elado-ingatlan-balaton

A kétállásos garázsba ez a gépkocsi lejáró vezet. A térvilágításon kívül a lehajtó, fűtéssel is rendelkezik, így a téli csapadék azonnal elolvad.

elado-ingatlan-balaton

A családi lakóház minden gépészete az alagsori kazánházban található. A képen a Viessmann hőközpont egy részlete látszik.

Az ingatlan irányára: 330 millió Ft. Az ingatlannal párhuzamos utcában, ehhez hasonló ház kelt el 450 millió Forintért. A részletekért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Az alábbiakban tekintse meg a családi lakóházról készült videót!