Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balatonvilágos-571 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Eladó lakóház Balatonvilágoson

(Az eladó új lakóház kiválóan alkalmas állandó otthonnak, a szabad és pihenőidő kulturált eltöltésére, pihenésre, regenerálódásra és feltöltődésre energiával.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilágoson, a Club Aliga üdülőközpont közelében 554 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken eladó egy újépítésű, színvonalas lakóház.

A lakóház, Budapesthez való közelsége lehetővé teszi, hogy tulajdonosa sűrűbben használja a fárasztó, stresszes hétköznapok után, gondtalanul pihenjen itt, kikapcsolódjon, feltöltődjön energiával. De annak sincs akadálya, hogy életvitelszerűen itt lakjon, éljen és innen járjon el dolgozni a fővárosba. A településen van óvoda és általános iskola.

Ugyanakkor a téli - nyári használatot biztosító lakóépület, nyaralás céljára is kiváló, anélkül, hogy megszokott, otthoni igényszintjét fel kellene adni.

A lakóház környezete, kialakítása és felszereltsége olyan, hogy használóinak a kényelmét maximálisan kiszolgálja. Az utca felől 2 db automatizált kapun lehet behajtani a telekre, ahol a ház két oldalán 2 – 2 autó tud parkolni.

elado-ingatlan-balaton

A telek déli fekvésű. A lakóház, az utca felől kíváncsiskodók ellen védelmet nyújt a mögöttes intim benapozott kertnek. Az élet az épület mögötti hátsókertben zajlik. Ide lett tervezve a konyha,- étkező,- nappali,- terasz,- kert és a kerti medence. A vízforgatós kerti medence 7 m x 3,4 m alapterületű és 1,30 m mély. A medence mellett van egy fémvázas zuhany és egy nyakmasszírozó befúvó + ellenáramoltató a medencében.

A lakóháztól az üdülőcentrum bejárata kb. 980 méter, a Balaton vize kb. 1500 méter távolságra van az ingatlantól. Étterem kb. 1000 méter, autóbuszmegálló kb. 1100 méter, vasútállomás kb.1128 méterre található. Az M7-es autópálya le és felhajtó kb. 1200 méter. A képen a lakóház kert felőli homlokzata látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a  kb. 145,90 m2 nettó össz-szint alapterületű lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

elado-ingatlan-balaton 

A beépített konyhai gépek AEG típusúak. A konyhához közvetlenül kapcsolódik a kamra. A kép a modern konyhát ábrázolja. 

elado-ingatlan-balaton

A lakóház szerkezetei: betonalap, téglafal, vasbeton födém és nyílásáthidalók, fokozott légzárású,- hőszigetelt üvegezésű,- külső homlokzati műanyag nyílászárók, vasbeton koszorúk, fa tetőszerkezet, cserépfedés. A lakóépület földrengés ellen méretezett, vasbeton vázzal is rendelkezik.

A nyílászárókon redőny és szúnyogháló is felszerelésre került. A beltéri ajtók német gyártmányú, Cappuccino típusúak. Ez a beltéri ajtócsalád könnyen tisztítható, ellenáll a hőmérsékletnek, kopásálló, karcálló és ütésálló.

A nappali kettő üvegajtója előtt padlóradiátor alapú padlófűtés került beépítésre, mely ideális megoldás a földig érő üvegezett nyílászáróknál, ugyanis a meleg levegő eloszlását a természetes légáram biztosítja, így nincs párásodás. A járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés, a szobákban radiátoros fűtés került kiépítésre. A fürdőszobákban a padlófűtésen kívül törülköző szárító radiátorok is biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.

Minden helyiség klimatizált, a nappaliban kettő mennyezeti ventillátor is a lakók kényelmét szolgálja.

A nappali részen található a kandalló. Az egy térben lévő konyha,- étkező,- nappali világos napfényes, ugyanis a falba épített nyílászárókon túl, a tetőablakokon keresztül felülről is beáramlik a fény. A tetőablakok árnyékolható. Ebből a helyiségből közvetlen kijárat van a teraszra. A képen a nappali egy része látható.

elado-ingatlan-balaton

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is, 3 x 20 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Távfelügyelethez bekötött komoly riasztórendszer vigyáz a házra. A képen az egyik fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a Saunier Duval kombi gázkazánt ábrázolja, mely ellátja a ház fűtését és melegvíz ellátását.

elado-ingatlan-balaton

A két szobában mennyezetig érő beépített szekrény került elhelyezésre, továbbá a közlekedő végén is van egy tükrös, mennyezetig érő beépített szekrény. A képen a szülői szoba látható a közvetlen fürdőszoba kapcsolattal.

elado-ingatlan-balaton

A lakóépületbe, első osztályú szaniterek kerültek beépítésre, Spanyol járólap burkolatok, különleges világító testek és hangulatos, rejtett LED világítás. A képen az előbbi szobához kapcsolódó fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri közlekedőt ábrázolja, melyből nyílik a hobbi szoba és a fürdőszoba.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

 A hobbi szoba bármilyen tevékenységre alkalmas, de lehet a gyermekek kuckója is. A képek a tetőtéri hobbi szobában készültek.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A kertben található egy fatároló, így mindig van száraz fa a kandallóban való tüzeléshez. Az esővíz összegyűjtésre kerül az esővíztárolóban, melyből szivattyúval lehet a vizet felhozni és így lehet öntözni, ezen túl van még 3 db kerti csap, melyek fogyasztásának mérését a locsoló mérőóra méri.

A déli fekvésű telek parkosított, a szomszédságtól növényzettel szeparált. A kb. 25,78 m2-es árnyékolható teraszt a délután napsütés ellen védi a direkt ide ültetett három darab oszlopos gyertyán.

elado-ingatlan-balaton

Balatonvilagosi_Hirmondo_2020-03-31-verzio_06++

A tehermentes, teljesen befejezett lakóház irányára: 90 millió Ft. Hitellel is megvehető. Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont-egyeztetéshez hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!