Házak, lakások

Kód: eladó-akóház-588 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Hosszú forró nyarak Siófok térségében

(Lakóház minősítésű nyaraló eladó, az év legszebb hónapjainak itt töltésére.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Siófok térségében, kikapcsolódásra, pihenésre tökéletesen alkalmas csendes, nyugodt helyen, 500 m2-es önálló összközműves bekerített telken 3 szintes, masszív téglaépítésű lakóház minősítésű nyaraló eladó.

A lakóházat az M7-es autópályáról könnyen meg lehet közelíteni autóval, de jó az autóbusz és vonatközlekedés is. Autóbuszmegálló kb. 700 m, vasútállomás kb. 1200 m, bevásárlási lehetőség kb. 1300 m távolságra van.

Az ingatlant aszfaltos utcáról lehet megközelíteni, szomszédságában, környezetében jobbára nyaralók vannak. Több autó beállási lehetőség is van. A kert a szomszédoktól növényzettel szeparált, parkosított. A képen, a ház látható a kert felöl nézve.

elado-ingatlan-balaton

A földszinti lakószobából közvetlenül ki lehet menni a kertkapcsolatos, növényzettel árnyékolt teraszra, azon át pedig a kertbe. A képen, a terasz kijárat látszik.

elado-ingatlan-balaton

A lakóház 7,25 m x 8,06 m befoglaló méretű. A kb. 28,31 m2-es pincében raktár és tároló, a kb. 45,17 m2-es földszinten lakószoba, közlekedő, szoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, míg a kb. 29,85 m2-es tetőtérben előtér, kettő szoba, közlekedő, fürdőszoba és külön WC találhatók.

A földszinthez csatlakozik a kb. 18,12 m2-es déli nyitott terasz, a tetőtérhez kapcsolódik a kb. 2,91 m2-es fedett erkély. A kép, az épület mérethelyes alaprajzi beosztását ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti lakószoba látható, jobbra a teraszkijárattal.

elado-ingatlan-balaton

A lakóház minden közművel rendelkezik, vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt 1 x 20 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A lakóház földszintjén gázkonvektoros fűtés van, a tetőtérben hűtő-fűtő klíma került felszerelésre. A képen, a földszinti fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a földszinti konyhát ábrázolják, két irányból nézve.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a tetőtéri erkélyes szoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a tetőtéri fürdőszoba látszik. Az illemhely külön helyiségben került elhelyezésre.

A lakóház jó használati értékkel bír, mivel téliesített, ezáltal télen-nyáron használható. A két család nyaralását is biztosító balatoni ingatlan irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítunk. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a hirdetőt, Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!