Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-309 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Családi lakóház a Balatonnál eladó

Figyelem!

Az alábbi családi ház eladása már nem aktuális, csupán referencia munkakért értékelendő!

(Ez az eladó ingatlan mindennel fel van szerelve, hogy az itt tartózkodók jól érezzék magukat benne.)
 

Elado-csaladi haz-Balaton 

Balaton északi partján, a Balatontól légvonalban 50 méterre, 719 m2 térmértékű, önálló, összközműves teljesen bekerített két utcára nyíló telken, családi lakóház, kerti medencével, garázzsal eladó. Az ingatlan, állandó lakosok által lakott biztonságos településrészen fekszik.

Az ingatlan adottságai nagyon kedvezőek balatoni nyaralás céljára. Közel van a bevásárlási,- étkezési lehetőség. A strand kb. 500 méter távolságra található. A képen a lakóház látható az úszómedencével.

Elado-csaladi haz-Balaton 

Az 1988 évben épült kétszintes ház teljesen befejezett. Az épület szerkezetei: betonalap, B30 tégla-határoló falak, vasbeton áthidalók, vasbeton födém és koszorúk, fa tetőszerkezet, palafedés. A külső határoló falak utólagos hőszigetelést kaptak a fokozott hő-védelem érdekében. A medence nem nagy, 15 m3 térfogatú, azonban vízforgatós kivitelű és nyáron hamar felmelegszik. A telekről és a házból is egy kis balatoni panoráma élvezhető.

Elado-csaladi haz-Balaton 

A lakóház földszintjén: fedett terasz, nappali szoba, hálófülke, hálószoba, közlekedő, főzőfülke, fürdőszoba, külön WC helyiségek, míg a tetőtérben: Balatonra tájolt erkély, lakószoba, hálófülke, főzőfülke, közlekedő, fürdőszoba helyiség találhatók. A kép a lakóház alaprajzi elrendezését ábrázolja.

Elado-csaladi haz-Balaton  Elado-csaladi haz-Balaton 

A földszinten a nappali szobában közepes (kb. 6 fő) nagyságú társaság fér el, itt történik az étkezés is. A konyha átadó ablakkal kapcsolódik a nappali szobában kialakított étkezőhöz. A képeken a nappali szoba látható két különböző pozícióból.

Elado-csaladi haz-Balaton 

A képen a földszinti főzőfülke látszik. A tűzhely vezetékes gázról üzemel.

Elado-csaladi haz-Balaton 

Az ingatlanba minden közmű bevezetésre került: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper erősséggel), vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna. A földszinti WC külön helyiségben lett kialakítva. A lakóház radiátoros gáz központi fűtéssel rendelkezik. A kazán C-21 típusú. A kép a földszinti fürdőszobát (zuhanyozó, mosdó) ábrázolja.

Elado-csaladi haz-Balaton  Elado-csaladi haz-Balaton 

A képeken a Balatonra tájolt nagy üvegfelületekkel rendelkező tetőtéri lakószoba látszik. A kétszárnyú mélyen üvegezett erkélyajtó keresztül lehet kimenni a részben fedett erkélyre. Az erkélyről látszik a Balaton.

Elado-csaladi haz-Balaton 

A kép a tetőtéri fürdőszobát (ülőkád, mosdó, WC) ábrázolja.

Elado-csaladi haz-Balaton 

Nyáron, ha süt a nap, vagy esik az eső, jó szolgálatot tesz ez a fedett terasz, ami alá be lehet húzódni. A képen a fedett terasz látható.

Elado-csaladi haz-Balaton 

A kép a családi lakóház kertjét ábrázolja a garázzsal. A távolban a fák között a Balaton látszik. A füvesített kert egy része gépkocsi beálló.