Házak, lakások

Kód: eladó-vízparti-ház-599 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Gyönyörű vízparti jellegű lakóház Balatonvilágoson eladó

(Gondtalan vízparti élmények,- örömök, saját vízparti jellegű ingatlanban, mely oly keveseknek adatott meg.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton déli partján, Budapesthez közel, Balatonvilágoson, vízparti jellegű lakóház eladó. Az összközműves telek 1300 m2 nagyságú kb. 18 méter széles, önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, teljesen bekerített. Adásvétel tárgyát képezi a lakóház, a tartozékaival, alkotórészeivel együtt és a túlnyomó részben új, teljes berendezéssel.

A telek előtt önálló helyrajzi számon lévő, kivett park megnevezésű állami földterület található, melynek területe 169 m2.

A part előtt a víz kiváló minőségű, nádmentes, tiszta, a meder homokos és mélyebb a víz, mint általában. A legnagyobb szárazság idején, a víz, a part előtt 40 cm mélységű volt. Ennél fogva tarthat csónakot, elektromos kishajót, kalózvitorlást, vízi-biciklit, felemelhető tőkesúlyos (kieles), vitorlás hajót is. A telek alkalmas a vitorlás hajó kivételére, berakására, tárolására. A telekről és a lakóházból is, gyönyörű panoráma élvezhető.

elado-ingatlan-balaton

A lakóház 2005 évben épült, korszerű anyagok, technológiák felhasználásával. A képen látható lakóház könnyűszerkezetes. Ezt a lakóházat építész tervezte, nyilatkozott a jóságáról, az I fokú építésügyi Hatóság engedélyezte, használatba vételi engedélyt adott ki, azzal hogy a ház kielégíti a lakóházra előírt követelményeket és a hő-technikai szabványokat. Magát a rendszert Magyarországon sok intézmény és intézet bevizsgálta. 

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a vezetékes földgáz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram, 3 x 16 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna. A lakóház fűtése gáz központi fűtés. Ki van építve egy fejlett riasztórendszer és a klíma rendszer.

Az ingatlanhoz érve, az utcai tömör fakapun belépve már az első benyomás is kellemes. Pormentes, vadonatúj térkövezett bejáró út vezet a házig, ahol a térburkolat kiszélesedik, alkalmasan arra, hogy autókkal itt lehessen parkolni és beállni a garázsokba. A telekből és házból, az utca felől nem látszik semmi, ez által a ház és annak élettere intim.

A 4,0 méter széles és 22,5 méter hosszú bejáró út és az egész ingatlan a szomszédoktól leylandi ciprussal van szeparálva. A bejáró út után a Balaton irányába, a telek kiszélesedik. Itt kapott helyet a mediterránház. A ház külső befoglaló mérete a szerszámtárolóval garázsokkal együtt 25,95 hosszú, szélessége 12,5 méter. A kétszintes ház 181,06 m2 területet takar le a telekből.

elado-ingatlan-balaton

A lakóházhoz érkezve nagyméretű részben fedhető teraszon keresztül jutunk a főbejárati ajtóhoz. Az ajtón belépve a tágas közlekedő fogadja az érkezőt. Itt van lehetőség a ruhát, cipőt váltani.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A közlekedőből balra indulva a lakóház hangulatát meghatározó (egyébként tökéletes kamra,- konyha,- étkező,- nappali,- terasz,- kert kapcsolatos) egy térben lévő helyiségbe érkezünk. Ez itt a társasági élet tere. A nappali ülőgarnitúráján ülve élvezhetők a balatoni naplementék.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a földszinti étkezőt és konyhát ábrázolják. A konyhából nyílik a kamraajtó.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a kamra látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A közlekedőből jobbra indulva két db egészséges méretű hálószobához, a lépcsőházhoz, a fürdőszobához (kád,- zuhanyozó,- mosdó) és a külön helyiségben elhelyezett (WC,- Piszoár,- kézmosó) illemhelyhez juthatunk. Újak a berendezési tárgyak, a gépészeti csövek, villamos vezetékek, szerelvények, burkolatok, festések. A képeken, a földszinti hálószobák látszanak.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a földszinti illemhelyet (WC,- piszoár,- kézmosó) ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a földszinti fürdőszoba (kád,- zuhanyozó,- mosdó) látható.

elado-ingatlan-balaton

A tömör tölgyfalépcsőn felérkezve az emeleti folyosóra érkezünk. Balra a gyermekszoba nyílik. Jobbra az emeleti külön helyiségben lévő (WC,- piszoár,- kézmosó,- kazán) illemhely, majd a fürdőszoba (kád,- zuhanyozó,- kétállásos mosdó) bejáratához juthatunk. A képen, a tömör tölgyfa lépcső látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

A folyosón továbbközlekedve további két hálószoba közelíthető meg. Minden szobából kijárat van a Balatonra tájolt erkélyre. Itt is, mind a földszinten, újak a berendezési tárgyak, a gépészeti csövek, villamos vezetékek, szerelvények, burkolatok, festések. A képek, az emeleti hálószobákat ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton 

A képen, az emeleti fürdőszoba (kád,- zuhanyozó,- kétállásos mosdó) látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti illemhely (WC,- piszoár,- kézmosó) látszik. 

Helyiségek: Földszint

 • Közlekedő 21,33 m2
 • WC-kézmosó 3,84 m2
 • Fürdőszoba 11,48 m2
 • Konyha 9,57 m2
 • Kamra 2,95 m2
 • Nappali,- étkező 35,19 m2
 • Hálószoba 12,56 m2
 • Hálószoba 12,06 m2
 • Tároló 3,00 m2
 • Szerszámtároló 14,56 m2
 • Garázs 33,90 m2
 • Terasz 44,96 m2

Helyiségek: Emelet

 • Folyosó 17,03 m2
 • WC-kézmosó 3,84 m2
 • Fürdőszoba 11,48 m2
 • Hálószoba 20,20 m2
 • Hálószoba 16,95 m2
 • Hálószoba 16,73 m2
 • Erkély 16,01 m2

Az ingatlant szakképzett, fiatal kertész ápolja, jó referenciákkal, szerszámozottsággal, aki a kerti hulladékot el is szállítja, stéget berakja, kiszedi, és aki az ingatlant külön megállapodás alapján, a távlatban is gondozná. Igény esetén a Vevőnek bemutatom.

A lakóház vételára: 330 millió Forint. 

elado-ingatlan-balaton