Eladó nyaraló, üdülő

Kód: 537 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kényelmes, tágas apartman-üdülő a vízparton eladó

(Öröm, vidámság, szabadon megközelíthető Balaton part, jó közellátás és igazi balatoni hangulat!)
 

elado-ingatlan-balatonelado-ingatlan-balaton 

A Balaton déli partján, az egyik legnépszerűbb nyaralóhelyen, a vasút és a vízpart között, a vízparton, eladó egy 2010 évben épült Balatonra panorámás, extra méretű terasszal rendelkező földszinti apartman. Az előkelő helyen fekvő apartman egy teljesen bekerített, zárt lakóparkban, 3542 m2 földterületen fekszik. 

elado-ingatlan-balaton

Az új apartman kb. 109 m2 nettó alapterületű 1 + 3 félszobás, kiválóan alkalmas kicsiknek és nagyoknak. Akár 6 fő is kényelmesen elfér benne. A szabad strand vízéig nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A szabad strand vize 82 m, a hajóállomás 650 méter távolságra van az apartmantól. 100 méteren belül minden közellátás (halsütő,- lángos,- fagylalt,- bisztró, étkezési,- bevásárlási lehetőség) elérhető. A kiváltságos hely lehetővé teszi, hogy gyalog, egy szál fürdőruhába lehessen a strandra menni. A strand használatáért nem kell fizetni. Az apartmanból szép kilátás nyílik a Balatonra. A teraszon található egy szabadtéri konyha, itt lehet sütni-főzni.

Az apartman, igazi nyaralásra, kikapcsolódásra alkalmas. Tulajdonosának nincs gondja semmire, a közös tulajdonú részeket a társasházi közös képviselő és a gondnok intézi. A tulajdonviszonyokat a társasházi alapító okirat, a kulturált együttélés szabályait a házirend szabályozza.

Adásvétel tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott apartman és a hozzátartozó közös tulajdon, ami kb. 178 m2 osztatlan közös földterületnek felel meg. Az üdülőhöz tartozik a zárt udvarban két gépkocsi parkoló és két zárható, kizárólagos használatú tároló. Az egyik 2,33 m x 1,66 m, a másik 1,17 x 3,11 m bel-méretű. Tehát a vevő nemcsak az apartmant, hanem két felszíni parkolót és két tárolót is kap a vételárban.

elado-ingatlan-balaton

Érdemes megfigyelni a lakosztály remek kialakítását. Ha gondolatban nagyjából megfelezzük az apartmant, azt látjuk, hogy két jól elkülöníthető helyiségcsoportot kapunk, melyből a baloldalon a nappal használatos konyha,- étkező,- nappali,- terasz,- WC-kézmosó, míg a jobboldalon, a nyáron hűvösebb égtáj felé tájolt hálószobák találhatók a fürdőszobával. A hűvösebb pontosabban az észak-keletre néző hálószobákban a legjobb aludni, mert a falak fel sem melegednek. A terasz egy része fedett. A kép az apartman mérethelyes alaprajzi elrendezését ábrázolja.

Eladó balatoni lakás a vízparton  Eladó balatoni lakás a vízparton 

A képeken a nappali szoba látszik.

Eladó balatoni lakás a vízparton  Eladó balatoni lakás a vízparton 

A képek a konyhát ábrázolják az egyedi legyártású beépített bútorral és a Siemens háztartási gépekkel.

Eladó balatoni lakás a vízparton 

A képen a közlekedő és az előszoba látható.

Eladó balatoni lakás a vízparton 

Az üdülőben padlófűtés került kiépítésre, így télen-nyáron egyaránt használható. A fűtést és a használati meleg-vizet a fürdőszobában elhelyezett kombi gázkazán biztosítja. A képen, az igényesen berendezett fürdőszoba látszik.

Eladó balatoni lakás a vízparton  Eladó balatoni lakás a vízparton 

A képek a Balatonra tájolt hálószobát ábrázolják.

Eladó balatoni lakás a vízparton 

Puha ágyak… A képen egy másik hálószoba látható.


A vízparti jellegű kényelmes balatoni apartman irányára: 55 millió Ft. Minden további információért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, hívja a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gábornét!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: