Nyaralók, üdülők

Kód: eladó siófoki ingatlanok-385 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Nyaraló Siófokon eladó

(Pihenés, kikapcsolódás, közös élmények családdal, barátokkal.)
 

elado-ingatlan-balaton

Töltse szabadságát és a balatoni nyarakat a Balatonnál.

Amikor amúgy is kevés a szabadidő, töltse szabad idejét szeretteivel, barátaival a Balatonnál. A közös élmények eltöltésére alkalmas nyaraló jó lehetőség, hogy együtt legyen a család, vagy a barátok.

Siófok üdülőövezetében, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 445 m2 térmértékű bekerített telken eladó egy kétszintes kb. 89,52 m2 alapterületű nyaraló.

Az ingatlantól kb. 700 méterre vannak a strandok, a vasútállomás és az autóbuszmegálló. Élelmiszerbolt, zöldséges, étterem, fagylaltozó, kb. 650 méterre található. 

elado-ingatlan-balaton

Ahogy látható az alaprajzon, a nyaraló kialakítása olyan, hogy a nappal használatos közös helyiségek a földszinten vannak, míg az éjszakai elvonulásra alkalmas helyiségek az emeletre kerültek.  

A földszint kb. 49,89 m2 alapterületű. Az emelet kb. 39,63 m2. A két szint nettó össz-szint alapterülete kb. 89,52 m2, melyhez jön a kb. 65,72 m2-es terasz és a kb. 5,68 m2-es loggia és van egy kb. 5 m2-es pince.

A saroktelken lévő ingatlannak két bejárata van, az egyik a gyalogosok részére, a másik az autókkal érkezők részére. Az épületet körülvevő járda térkővel burkolt, az autók részére a beállóhely is burkolt. A kertben van kerti zuhany és kerti csapok. Szabadon parkosítható, így Ön választhatja meg milyen növényt, hova szeretne ültetni. A kert sarkában van egy kb. 30 m2-es betonplacc, melyre elhelyezhető akár egy dézsafürdő is.

A nagyméretű terasz és a hátsó kert között van hely fedett kültéri konyha kialakítására. A kerti konyha hasznos, mert a nyári nagy melegben kint főzhetünk, így nem kell a nyaralót feleslegesen felfűtenünk. A házigazda a társaság közelében maradhat, nem kell különböző konyhai műveletek miatt a házba szaladgálnia, vagy hosszabb-rövidebb időre kimaradnia a társaságból. 

A szobák szőnyegpadlóval burkoltak, a konyha,- étkező PVC, a többi helyiség járólappal burkolt. A konyhabútorba be van építve a Whirlpool villanytűzhely, a szagelszívó, a mosogatógép és az 500 literes hűtőszekrény.

Szerkezetek: betonalap, tégla falazat, vasbeton födémek, fa tetőszerkezeten zsindelyfedés. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek, biztonsági rácsokkal. A  bejárati ajtó 9 pontos biztonsági ajtó, betörésbiztos üvegezéssel ellátva.

A nyaraló a ’70-es években épült, 2006 évben fel lett újítva, új tetőfedést 2019 évben kapott, melyre a gyártó 20 év garanciát vállalt.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 16 Amper áramerősséggel) és szennyvízcsatorna. Riasztórendszer és térfigyelő kamerarendszer ki van építve. Fűtésről, a földszinten lévő hőtárolós villanykályha és a kandalló gondoskodik. Meleg vizet villanybojler állítja elő.

Pár apróbb karbantartási munka elvégzése után lesz egy jó kis nyaralója a Balatonnál. A csendes, üdülőövezetben lévő nyaraló irányára 49,5 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!