Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Zamárdiban-569 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vidám, gondtalan évek. Újszerű lakóház Zamárdiban eladó

(A mediterrán hangulatú, jó formájú, fiatal, szinte új lakóház, sok örömet,- vidámságot- és élményt fog nyújtani.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Zamárdiban, a szabadon megközelíthető Balaton vízétől kb. 150 méterre, kétszintes, barátságos formájú, 3 terasszal, erkéllyel, kb. 346 m2-es parkosított telekkel eladó egy lakóház. Az ingatlan a vasút és a vízpart között helyezkedik el, a strandig nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. 

A szabadon megközelíthető vízpart viszonylag kevés, a Balaton part nagyobb része ki van építve úgy, hogy magánparcellák foglalják el a vízpartot, a strandok többsége zárt, fizetni kell a belépésért. Autókkal nehezen lehet parkolni és parkolási díjat kell fizetni.

A nyaralóterületek is többnyire zsúfoltak, a házak közel vannak egymáshoz, ezáltal a pihenni vágyóknak nincs elegendő szabad tere. A szomszédság közelsége, zavarólag hat.

Az alábbiakban ismertetésre kerülő ingatlan megoldást nyújt a fenti problémákra:

elado-ingatlan-balaton

Az eladó ház elhelyezkedése Zamárdiban olyan, hogy csak egy közvetlen szomszédja van, három oldalról közterület határolja, így a szomszéd esetleges olyan tevékenysége, mely zavaró lenne, nem okoz stresszt.

elado-ingatlan-balaton

A lakóház környezete szellős, ha kitekintünk a házból, a szép zöld parkot és a Balaton 180°-os panorámáját látjuk. A szabadon megközelíthető 2,5 kilométer hosszú strand lehetővé teszi, hogy bármikor strandolhat, fürödhet a Balatonban, nem kell autóba ülnie és nem kell parkolási díjat fizetnie.

elado-ingatlan-balaton

Strandolás, kocogás, sétálás közben a képen látható panorámában gyönyörködhet.

elado-ingatlan-balaton

A teraszokat árnyékot adó lombos fák ölelik, így a nyári nagy melegben a teraszok hűvösek.

A családi házat 2009 évben, modern anyagok felhasználásával, vasbeton gerendarács alapozással, téglafalazattal, vasbeton födémmel, fa tetőszerkezeten betoncserép fedéssel a környék egyik legjobb építőipari szakcsoportja építette.

Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal és alumínium redőnyökkel felszerelve. A külső határoló falakra hőszigetelés került. 

A telekre az automata kapun lehet az autókkal behajtani és a térkövezett udvarban három autóval lehet beparkolni. Az épület körül térkő járda van, a  füvesített kert vakondhálóval és automata öntözőrendszerrel van ellátva. A képen a Balaton irányába tájolt fedett és nyitott teraszok láthatók.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tópanorámás, terasz kapcsolatos kb. 41,15 m2-es nappali szoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az emeletre, a nappali szobából lehet felmenni a kényelmes lépcsőn.

elado-ingatlan-balaton

A kép a konyhát ábrázolja, melyben étkezni is lehet. Az étkező asztalnál 6 fő kényelmesen elfér.

elado-ingatlan-balaton

A családi házat két család (fiatalok és idősebb generáció) egymás zavarása nélkül is tudja használni. Az idősebbek számára van a földszinten egy hálószoba fürdőszobával és az emeletet használóknak is van külön fürdőszobája az emeleten. A képen a földszinti hálószoba látható a terasz kapcsolattal.

elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve. Ki van építve a radiátoros központi fűtés. A hűvösebb időben nem érkezik többé a hideg házába, mivel a fűtés egy telefonhívással indítható. A képen a földszinti fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Burkolatok, berendezési tárgyak mind első osztályú termékek. A kép az emeleti közlekedőt ábrázolja a szép korláttal.

elado-ingatlan-balaton

Az igényes lakóház kétszintes, földszint és emelet került megépítésre, összesen: kb. 120 m2 alapterülettel. Ezen alapterületen felül csatlakozik az épülethez a kb. 14,33 m2-es fedett terasz, a kb. 11 m2-es nyitott terasz, a kb. 12,17 m2-es nyitott terasz és a kb. 14,68 m2-es fedett erkély. A képen a lakóház alaprajzi beosztása látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képen az emeleti, tópanorámás hálószobák látszanak az erkély kapcsolattal.

elado-ingatlan-balaton

A kép az emeleti fürdőszobát ábrázolja.

Kevés az ilyen egyedi adottságú hely, mely reálértékben növekvő területnek számít, a rajta meglévő új építésű ház pedig még sokáig megőrzi értékét.

Az ingatlan lakóház minősítésű, télen-nyáron tudja használni és állandó lakosnak is be tud jelentkezni. Tehermentes, így akár hitellel is megvásárolható.

A vízparti jellegű, tópanorámás családi ház irányára 112,9 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!