Telkek, földterületek

Kód: T-149 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Befektetésre alkalmas telek Balatonvilágoson eladó

(A jelenleg szántó besorolású művelt föld, a belterületbe vonás után építési telekké válik.)

  

elado-ingatlan-balaton 

Balatonvilágoson, a Balogh Ádám utcában, 2002 évben 12 db, kb. 1000 m2 nagyságú földterület lett kialakítva, melyből most 1 db, 1034 m2-es használatában megosztott "szántó" megnevezésű földterület eladó. 

elado-ingatlan-balaton

A település utcájának egyik fele már beépített. Kívánatos lenne a képen látható földterület, belterületbe vonása, hogy itt is építési telkek legyenek, házak álljanak. Ez az Önkormányzatnak is érdeke, hiszen beépíthető telek esetén kb. 50 ezer Ft/év/telekadót, ha felépül a ház 700 Ft/m2 építményadót, ha itt laknak, a központi költségvetésből fejkvótát kapna a település. Minden település érdeke, az állandó lakosok számának növekedése.

elado-ingatlan-balaton

A földterületet, a Rendezési Terv belterületbe vonhatónak jelöli. A földterület aszfaltos, összközműves utcában található. A terület a belterületbe vonást követően jogilag is megoszthatóvá válik és Lke-3 besorolású építési telek lesz belőle. Az így kialakított telek 30 %-ban beépíthető lesz.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A telek mérete 20 m széles és átlagosan 51,7 m mélységű. Az ingatlantól a Balaton kb. 1130 méter, vasútállomás kb. 700 méter, bevásárlási lehetőség kb. 360 méter távolságra van. A beépítésre alkalmas telkek száma folyamatosan csökken ezért szakértők szerint a telekárak növekedni fognak. A képeken látható utcáról nyílik a földterület.

elado-ingatlan-balaton 

A kép, a terület szomszédos ingatlanokhoz való viszonyát ábrázolja. A terület, belterületbe-vonásának részleteiről a Polgármesteri Hivatal és a képviselőtestület jogosult nyilatkozni. A képen látható piros vonallal határolt, kizárólagos használatú földterület képezi az adásvétel tárgyát.

Vevőnek a vételt követően, elővásárlási joga keletkezik a további 11 földterület megvásárlására. A befektetési lehetőség vételára: 2,5 millió Ft. Minden további információért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!