Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-281 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Eladó tanya a Balaton déli partján

Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!

(A Balaton szomszédságában, túlélésre berendezkedett tanya eladó, melyet új tulajdonosa akkor fog értékelni, ha nem lesz tüzelni való télire, és nem lesz mit enni.)
 
Elado-haz-Balaton kozeleben
 

Balaton déli partján, víztől 2,5 kilométerre, teljesen bekerített önálló 3658 m2-es földterület, a képen látható, lakható házzal, eladó. Az állandó (téli-nyári) itt-tartózkodáson túl, megtermelheti saját és családja zöldség-gyümölcs, hús és tojás szükségletét, a felesleget pedig elcserélheti a falubeliekkel másra, vagy eladhatja a Balaton parton.

A tanya, a falu lakott végétől a második ingatlan, lehet, hogy egy napon belterület válik belőle. Jelenleg zártkert megnevezésű. A képen a főépület látható az utca felől.

Elado-haz-Balaton kozeleben

A ház a falusi hagyományoknak és a célszerűségnek megfelelően épült meg. A ház alapozása beton, falai téglából épültek, födémje borított fafödém, tetőszerkezete fából, tetőfedése cserépből készült. Tulajdonos a tetőt felújíttatta. A képen a ház látszik az udvar felől.

Elado-haz-Balaton kozeleben

A kép a főépület alaprajzi elrendezését ábrázolja.

Elado-haz-Balaton kozeleben

A képen a főépület előszobája látható.

Elado-haz-Balaton kozeleben  Elado-haz-Balaton kozeleben  Elado-haz-Balaton kozeleben

A hálószobák cserépkályhafűtéssel rendelkeznek. A középső képen látható cserépkályha úgy van elhelyezve és méretezve, hogy minden szobát ki tud fűteni.

Elado-haz-Balaton kozeleben

A képen a konyha látható. A tűzhely palackos gázról működik.

Elado-haz-Balaton kozeleben 

A képen a fürdőszoba látszik. Az épületbe a vezetékes ivóvíz és a villany bevetésre került. A kert öntözésére a locsolóvizet ásott kút biztosítja.

Elado-haz-Balaton kozeleben

A kép a présházból nyíló pincét (3,41 m x 5,71 m) ábrázolja.

Elado-haz-Balaton kozeleben

A képen a tanyaudvar látható az istállóval, ólakkal. Jobbra, több évre elegendő tűzifa, a gyümölcsfákon túl a veteményes található.

Elado-haz-Balaton kozeleben  Elado-haz-Balaton kozeleben

A képen a tulajdonos lova látszik. A lóistálló mellett tehénistálló is van. Lehet itt tartani bármit, korábban disznók is voltak. A kertészkedéstől,- gyümölcstermeléstől és az állattartástól nem kell félni! Idővel mindent meg lehet tanulni, amíg él a jelenlegi tulajdonos, biztosan segít, ha mással nem tanáccsal.