Üzlet

Keresünk-kínálunk Vevőink részére eladó üzleti ingatlanokat, kereskedelmi,- szolgáltató,- vendéglátó ipari,- szálláshely szolgáltató,- étterem,- szálloda,-  hotel,- motel,- vendéglő,- panzió,- vendégház,- vendégfogadó,- fagyizó,- lángos,- palacsintasütő,- pizzéria,- hal és pecsenyesütő,- söröző-borozó,- élelmiszerbolt és egyéb kereskedelmi üzleti ingatlanokat a Balaton északi, a Balaton déli, a Balaton keleti, a Balaton nyugati partján, a Balaton parti településeken, a Balaton környékén és a Balaton-felvidéken. 

(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Eladó apartman-ház,- vendégház,- üdülőház,- panzió,- szálloda és vállalati üdülő a Balatonnál

 
Eladó üdülőházak a Balatonnál
 
Az „ELADÓ HÁZAK” Kft. ingatlaniroda folyamatosan keres-kínál Vevői részére eladó panorámás,- víz-közeli,- vízparti szállodákat, panziókat, apartman-házakat, üdülőházakat, vállalati üdülőket, ingatlanbefektetés célú balatoni ingatlanokat, lakópark,- üdülőpark építésére alkalmas földterületeket a Balaton északi és a Balaton déli partján, illetve a Balaton környékén. Kínálatunkban eladó panziók, eladó apartman-házak, eladó vendégházak, eladó üdülőházak, eladó vállalati üdülők találhatók.
 
Eladó panziók
 
A Balaton, illetve a Balaton környéke, a hazai turizmuson túlmenően, kiváló üzleti,- idegenforgalmi befektetési lehetőségeket rejt magában. A turista eszik, iszik, vásárol, szórakozik, alszik. Az igényét kielégítően, megépültek a turizmust kiszolgáló ingatlanok, a kereskedelmi,- szolgáltató,- gazdasági,- vendéglátó ipari,- szálláshely épületek: szálloda, szálló, hotel, motel, panzió, apartman-ház, vendégház, üdülőház, vendéglő, vendéglátó,- vendégfogadó épület, étterem, restaurant, bisztró, csárda, falatozó, büfé, söröző, borozó, bár, lokál, zenés-táncos mulató helyek.
 
Eladó apartman-házak a Balatonnál
 
A vasúttal csaknem egyidős Utasellátó Vállalaton kívül az 1960-as évek közepén megalakult a Hungária Szálloda és étterem Vállalat, valamint a Pannónia Szálloda és Vendéglátó ipari Vállalat. Ez utóbbi működtette a Balaton partján a legtöbb szállodát és éttermet. Később a központi balatoni vendéglátást kiegészítően megjelentek a kisebb egységek is, kifőzde, lacikonyha, butik, pavilon, szállásépületekként a magánházak „Zimmer frei”, szobakiadói.
 
Eladó szállodák a Balatonnál
 
Az évek múltával, az idegenforgalom résztvevői igényesebbek lettek, mind a szolgáltatás színvonalát, mind az épületek igényességét tekintve. A korábbi szálloda és vendéglátó ipari egységek privatizálva lettek. A privatizált és arra érdemesült szállodákat, éttermeket felújították a mai igényeknek megfelelően.
 
Eladó balatoni vállalati üdülők
 
Így jöttek létre a panziók, az apartman-házak, üdülőházak, vendégházak, vállalati üdülők, szállodák. Ma a szállodák minőségét csillagokban mérik. A szálloda már nem csak az alvást biztosítja, hanem egy komplex szolgáltatást, étkezést, szórakozást, fitnesz, wellness és egyéb a vendéget kényeztető szolgáltatásokat.
 

Eladó balatoni vendégházak