Házak, lakások

Kód: eladó-vízparti-lakóház-Balaton-534 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti nyaraló, Balatonvilágoson eladó

(Változatos balatoni élmények, közvetlen vízkapcsolat, panoráma és befektetés.)
 

 elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, a Budapesthez és Siófokhoz közeli Balatonvilágoson, 1212 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken, kétszintes, lakóház minősítésű nyaraló eladó.

elado-ingatlan-balaton

A telek, kiépített partvédőművel, saját bejáróval csatlakozik a Balaton medréhez. A Balaton vize és a magántulajdon között idegen földrészlet nem található, így az ingatlan közvetlen vízparti. A Balaton medre itt sekély, homokos, lassan mélyülő, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére. Strand nincs a közelben.

A part előtt nádas sincs, így mindenkor élvezheti a színeit gyakran váltogató ezerarcú Balaton örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit. A parthoz csatlakozó, építendő nagyobb stéghez (bejáró és napozó) törvényesen is adnak engedélyt

A képen az ingatlan Balaton felőli udvara látható. Itt lehet tartani a stég alkatrészeit, csónakot, kajakot, vízi biciklit, szörfdeszkát, alacsony merülésű vitorlás hajót, ha van, de építhet ide 2 vendégházat is, amennyiben igény lenne rá.

elado-ingatlan-balaton

A kétszintes (földszint + emelet) lakóépület régebbi, de jó építésű. Mindent fel kell rajta újítani, semmit nem kell sajnálni. A Vevő, a saját igényeinek, szokásainak, életvitelének szempontjai szerint alakíthatja a házat, illetve saját kényének, kedvének és képességének megfelelően felújíthatja. A kép, az előkertet és első udvart ábrázolja, ahol akár 10 autó is le tud parkolni.

elado-ingatlan-balaton

A ház, 7,90 m széles és 9,70 méter hosszú. Társalgó,- étkező, 4 szoba, padlásszoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, lépcsőház, 1 terasz, 2 erkély található benne, a három szinten. A háznak egészséges, tiszta belső levegője van, nem büdös, nem dohos.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A lakóház szerkezetei: betonalap, B30 téglafal, vasbeton áthidalók,- koszorú,- födém, fa tetőszerkezeten modern tetőhéjazat. Nyílászárói részben fa, illetve műanyag és fémszerkezetűek.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a földszinti hálószobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A képen, a földszinti fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, az emeleti hálószobákat ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az emeleti illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a padlásszobát ábrázolja.

A telken van parkolási lehetőség autóknak, itt tudja tárolni az alacsony merülésű vitorlását, csónakot, vízi biciklit, a stéget, horgászfelszerelést és minden olyat, ami a balatoni nyaralásokhoz szükséges.

elado-ingatlan-balaton

Amennyiben szeretné, hogy gyermekei, unokái a Balatonnál, a víz mellett nőjenek fel, és sokáig emlékezzenek a nyári élményekre,- kalandokra, az ingatlan megvételével megvalósíthatja. Az ingatlan ára: 220 millió Ft. 

A közelmúltban több, elkelt ingatlan bizonyítja, hogy a telekárak meghaladták a 200 ezer Ft/m2 árat. A 220 milliós árban, csak a telekért kérünk ennyit. Siófokon, a zsúfolt Arany és Ezüstparton, ahol lassan nem lehet leejteni egy gombostűt, egy 100 m2 lakásért kérnek 130 millió Forintot, és még csak nem is közvetlen vízparti és nincs hozzá kizárólagosan használható földterület.

Az ingatlan építésügyi,- ingatlan-nyilvántartási,- vízjogi szempontból is tiszta, tehermentes, magántulajdon. Az ingatlan szabadon adható, vehető, örökölhető. Minden további információért és a megtekinthetőségért hívja Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!