Nyaralók, üdülők

Kód: vízparti-nyaraló-eladó-296 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

XX. század eleji, nemesi család karakteres villája eladó

(A vízparti jellegű üdülőház, az elegáns pihenőparkkal, alkalmas közös játékokra, egyéb kerti összejövetelekre.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Siófokhoz közel 3000 m2 térmértékű, 54,26 méter széles és 57,70 méter mélységű vízparti jellegű telken, 655,21 m2 nettó össz-szint alapterületű, 2 épületből álló villaépület eladó.

A Balaton vize kb. 12 méterre van a háztól, elé már nem építhetnek, így az örökpanoráma a távlatban is megmarad.

Ugyanakkor a Balaton élvezetében tulajdonosok nincsenek korlátozva, hozzáférnek a Balaton vízéhez. A vízparti jellegű üdülőház, az elegáns pihenőparkkal, alkalmas közös játékokra, egyéb kerti összejövetelekre.

A XX. század elején épült, nemesi család romantikus villaépülete azoknak legjobb, akik felelősséget éreznek a régi idők építészeti értékeinek megmentéséért, megőrzéséért, fáradozásuk jutalma pedig az ingatlan birtoklása és használata.

elado-ingatlan-balaton

Az egyik épület (földszint + emelet összesen: 9 szoba) kb. 362,93 m2 nettó össz-szint alapterületű, a másik épület (földszint + emelet összesen: 12 szoba) kb. 302,28 m2 nettó össz-szint alapterületű. A tetőtér nem került felmérésre, de itt is szobák találhatók. Minden közmű be van vezetve, vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. A képen a társalgó látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen az egyik hálószoba látszik, kilátással a Balatonra.

elado-ingatlan-balaton

A kép egy másik szobában készült, melyhez kapcsolódik a fürdőszoba.

elado-ingatlan-balaton

A kép az egyik tetőtéri lakrészt ábrázolja.

Az értékes helyen lévő, vízparti jellegű polgári villa ára: 650 millió Forint. Erkölcsi és presztízs értéke ennél jóval nagyobb, része a balatoni fürdőkultúrának és helytörténeti szempontból is jelentős.

Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!