Házak, lakások

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-lakóház-595 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Pihenés, nyaralás, örömök, élmények. Közvetlen vízparti nyaraló eladó

(A munka mellett gondoljon magára is. Boldog napokat tölthet a saját vízparti ingatlanában.)
 

elado-ingatlan-balaton

Szánjon időt a pihenésre és élvezze a közvetlen vízkapcsolat minden előnyét. Töltse szabad idejét a saját vízparti ingatlanában.

A víz látványa, kékes árnyalata, a hullámzás hangja relaxáló hatással bír, megnyugtatja az embert, ezért is igyekszik mindenki a szabadságát a víz mellett tölteni. 

Balaton északi partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, bekerített 553 m2 nagyságú telken eladó egy kétszintes családi lakóház. A telek benapozott, a kelő naptól a nyugvó napig besüt a nap. 

A kb. 18 méter partszélességű telek előtt kb. 30 méter nádas található. Bejáró stég és napozó stég van, a vízmélység kb. 1,20 méter. 

A Balaton megközelítéséhez autójával nem kell parkolóhelyet keresgélnie, nem kell cuccozni, nem kell ételt-italt vinni a strandoláshoz, nem kell strandbelépőt fizetni, itt bármikor fürödhet, a sajátjában. 

A földszint kb. 49,82 m2-es, a tetőtér kb. 49,39 m2-es, a két szint összesen: kb. 99,21 m2 alapterületű.

A lakóház földszinti központi helyisége a nappali,- konyha,- étkező, melyhez kapcsolódik a fürdőszoba és az illemhely. A nappaliból vezet egy lépcső a fél szinttel feljebb lévő szintre, ahol szoba és fürdőszoba van, majd további fél szinttel feljebb érkezünk a tetőtérbe, ahol további kettő hálószoba van.  

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kétszintes családi ház korszerű anyagokból épült. Fűtése radiátoros központi fűtés. Meleg vizet 2 db villanybojler biztosítja. Villany 220 Volt (3 x 20 Amper áramerősséggel), gázvezeték telken belül van. A képen a konyha látszik az étkező résszel.

elado-ingatlan-balaton

A kép a szintek közötti közlekedőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a félemeleti fürdőszoba (kád- mosdó-WC) látható a mosógép csatlakozási lehetőséggel.

A hely, a vízkapcsolat és a Balaton örök látványa miatt, az ingatlan értéke távlatban is megmarad. A nappali + 3 hálószobás, nagy teraszos közvetlen vízparti lakóház irányára 172,9 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon.