Telkek, földterületek

Kód: eladó-vízparti-telek-Balaton-218 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Horgászoknak, vízparti telek eladó

(A stégen, kényelmesen elfér a három horgász.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján 2998 m2 közvetlen vízparti földterület, kb. 38,5 méter partszélességgel eladó. A terület előtt 150 méter ősnádas található. A telekhatártól is, 150 méter hosszban, bejáró vezet a nyílt vízhez. Már a nádason keresztül vezető út is kalandos, megfigyelhető a Balaton élővilága.

A stég előtt a vízmélység 1,70 méter, dobó távolságra 2,20 méter. A stég kb. 20 m2 felületű, több horgász állás kialakítására van lehetőség.

A bekerített földterület a belterület határától (lakott résztől) 78 méterre található és aszfaltos útról lehet megközelíteni. Minden közmű (vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna) be van vezetve. Építkezni nem lehet, de rendszámos lakóautók, horgászsátrak elhelyezhetők. A terület tulajdonosa itt tudja tárolni csónakját, itt tud autókkal parkolni.

A hely a Balaton-part viszonylatában is egyedülálló. Csend és nyugalom van, a horgászt és a halakat nem zavarja semmi. Az etetett helyen biztos a fogás.

elado-ingatlan-balaton 

A Balaton kezelője támogatja a közösségi célú kezdeményezéseket, a horgász turizmust, így egy Horgász Egyesület létrejöttét, amikor is a tagok több jogosultságra lesznek jogosultak, mint egyébként egy magánszemély. Horgász Egyesület alapításához 10 fő szükséges.

A közvetlen vízparti ingatlan irányára: 89 millió Forint. Igény esetén többen is megvehetik. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a hirdetőt, a 06-30-218-0000 telefonszámon!