Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-Balaton-363 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vitorlás hajó tulajdonosoknak. Vízparti nyaraló eladó

(Az eladó, közvetlen vízparti ingatlan saját stégjéhez, vitorlásával bármikor vízre tud szállni és a 2,1 méter vízmélység miatt ki is tudja kötni.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton északi partján, eladó egy közvetlen vízparti telek, rajta egy szerényebb igényeket kielégítő, kétszintes nyaralóval. A bekerített telek 1200 m2 térmértékű, összközműves. A telek végétől kb. 140 méter hosszban a nádason keresztül karbantartott, fából készült kijáró vezet a napozó stéghez, itt a vízmélység 2,1 méter mély, így a vitorlást ki lehet kötni.

Mivel a vitorlása ott van ahol a nyaralója, ezáltal bármikor vízre szállhat, nem kell autóba ülni és utazni a kikötőbe, majd pedig haza. A vitorlázás után nem kell húzni ingázó csónakot. 

A nyaraló a két szinten kb. 90 m2 alapterületű, melyben nappali, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, társalgó, konyha, 2 közlekedő + terasz + erkély található. Különálló építményként van egy csónakház, zuhanyozóval.

A tartalmas és változatos szabadidő eltöltésére alkalmas közvetlen vízparti ingatlan vételára 1.020.000 Euró. Az ár fix. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!