Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-382 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Saját stégjéről, saját csónakjából kapitális halakat foghat

(Az eladó közvetlen vízparti nyaraló, olyan környezettudatos vevőnek legjobb, aki nem irtani akarja a nádast. Aki tudja, hogy a nád ottléte előnyt jelent számára, nem tervezhetnek ide sétányt, úgy tud együtt élni a nádassal és elvenni a Balatontól a szükségleteit, hogy a környezet értékei nem sérülnek.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján csendes, nyugodt helyen lévő, romantikus, közvetlen vízparti 2078 m2-es telek, múltat idéző, bájos Bauhaus nyaralóval és egy teljesen felújított, vendégházzal eladó.

A vadregényes csodálatos környezet, a tó sajátos hangulata, a kora reggeli kipakolás a horgászállásra, vízterület feltérképezése, csali választás és a feszült figyelem, majd pedig a sikeres fogás, tiszta romantika.

  elado-ingatlan-balaton

Horgászni a stégről és csónakból is lehet. A vadregényes telek 16 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez, a bejáró stég kb. 64 méter hosszú.

elado-ingatlan-balaton

A csendes, nyugodt parton csak a vízi madarak hangja, sirályok rikoltozása, nádirigók éneke hallható. És akkor még nem beszéltünk az éjszakai horgászatról. Ennél a vízparti ingatlannál ezt mind meg tudja valósítani. Kedvére horgászhat.

elado-ingatlan-balaton

A bekerített, parkosított telken nyárfák és szomorúfűzfák vannak.

A telken két nyaralóépület található. Egy kétszintes Bauhaus nyaraló és egy felújított vendégház.

A Bauhaus nyaraló kb. 85 m2 össz-szint alapterületű, külső befoglaló mérete 6,42 m x 9,57 m. A kb. 43,27 m2 földszint helyiségei: közlekedő, lépcsőház, tároló, főzőfülke, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) és kettő hálószoba.

A kb. 41,73 m2 emelet helyiségei: étkező, konyha, kamra, fürdőszoba (kád-mosdó), külön illemhely és egy balatoni panorámás erkélykapcsolatos lakószoba került kialakításra. Az erkély kb. 8,96 m2-es.

A vendégház kb. 33,21 m2 alapterületű, külső befoglaló mérete: 8,16 m x 5,18 m. Helyiségei: egy térben lévő lakószoba,- étkező,- konyha, kettő hálószoba, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC). Csatlakozik hozzá a Balaton irányába néző kb. 7,48 m2-es fett terasz, melynek mérete: kb. 1,87 m x 4,0 m.

Az ingatlanokba minden közmű be van vezetve és ki van építve a riasztó rendszer. A horgászfelszerelés, kerti grillező, bogrács stb. tárolására kettő különálló tároló szolgál.

Balatoni nyaralás és egyben remek horgászhely ez a közvetlen vízparti nyaraló. A ritkaság számba menő ingatlan irányára 225 millió Forint. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem jöjjön el és tekintse meg. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!