Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-Balaton-366 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatoni nyaraló a vízparton eladó

(Magán vízpart, saját stég, vitorlás, csónak és élményteli napok a családdal.)
 

elado-ingatlan-balaton

A képen az épület és a parkosított telek látható.

Balaton északi partján kb. 2345 m2 nagyságú parkosított telken eladó egy újszerű, 5 szobás, közvetlen vízparti nyaraló. A telek kb. 16 méter szélességben csatlakozik a Balaton vizéhez. A part előtt kb. 80 méter nádas van a nyílt vízig, a vízhez való kijárás megoldott. A nagyméretű telken szabad mozgástere van, nincs bezártság érzet.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a földszinti és a tetőtéri alaprajzok látszanak.

Tulajdonosa a házat 2014 évben teljesen felújította. A nyaraló szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, hőszigetelt üvegezésű (3 rétegű) műanyag szerkezetű nyílászárók, fa tetőszerkezeten cserépfedés.

A földszint kb. 158,55 m2 alapterületű. Az épület kis része alatt van egy pince. A nappali szobából és az étkezőből közvetlen kijárat van a teraszra, ahonnan látni lehet a Balatont.

A tetőtér kb. 132,46 m2 alapterületű. Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A közművek közül ki van építve a video kaputelefon és a riasztórendszer.

Magán vízpartján élvezheti a közvetlen vízpart örömeit és élményteli napokban lehet része. Saját stégjén pihenhet, napozhat, vitorlázhat és gyönyörködhet a Balatonban. A közös családi szabad idő eltöltésére, ez egy jó hely.

Bővebb információért, kattintson ide!

A télen-nyáron használható, vízparton lévő családi nyaraló irányára 260 millió Forint. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és megnézné, az időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát!