Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-Balaton-335 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti horgászparadicsom

(Itt nem dobnak keresztbe, és nem üldözik a horgászt. Kifejezetten pecásoknak ajánlott ingatlan a Balatonnál eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton partján hirdetünk egy 720 m2 nagyságú közvetlen vízparti földet, mely előtt kb. 90 méter ősnádas található, pontyhorgászatra alkalmas horgászöblökkel. A terület kb. 27 méter szélességben, saját stéggel csatlakozik a Balaton vizéhez. Tulajdonos legnagyobb fogása 2013 évben egy 1,9 m hosszú harcsa volt. A képen az egyik öböl látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, az etetett hely és a saját stég látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan a part egy nyugodt részen található, teljesen be van kerítve. Itt lehet tárolni az autót vagy autókat, a horgászcsónakot. A vízmélység a stég közepén 1,5 m a stég végén 2,20. Itt nem dobnak keresztbe, és nem üldözik a horgászt. A kép a horgászöblöt ábrázolja.

A képeken a balatoni halak láthatók:

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

  A meglévő faházas nyaraló 1,5 szobás, van konyha és fürdőszoba, vízzel, villannyal, fedett terasszal. A víz, saját fúrt kútból jön.

A közvetlen vízparti horgászparadicsom (eldorádó) vételára: 75 millió Ft. Vételi szándékkal rendelkező érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Többen is megvehetik, van terület, a jelenlegi szállás, ideiglenes itt tartózkodás fejleszthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!