Házak, lakások

Kód: eladó-vízparti-lakóház-419 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Otthon, a vízparton

(Befektetés, pihenés, kikapcsolódás, ebben az eladó vízparti lakóházban.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 1060 m2-es bekerített közvetlen vízparti telek családi lakóházzal eladó. A telek 12 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez. 

Amennyiben a házat egy kicsit kipofozza és a vízpartot rendbe hozza, akkor lényegesen többet fog érni, ezáltal befektetésnek is kiváló.

elado-ingatlan-balaton

A telek előtt kb. 60 méter nádas van, ez egyfelől védi az ingatlant a hullámveréstől, jégzajlástól, és a víz felőli belátást is akadályozza. A Rendezési Terv nem érinti, a telek elé nincs tervezve sétány. A nádas végében elhelyezhető stég és rendszeres szoktató etetés mellett sok halat foghat.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a családi ház alaprajzi elrendezését ábrázolja.

A családi ház külmérete 9,55 m  x 8,68 m, melyben az alábbi helyiségek találhatók: lakószoba, közlekedő, kettő szoba, fürdőszoba (kád-mosdó), külön helyiségben WC, konyha és kamra.

A lakótér kb. 59,74 m2 alapterületű. Ezen alapterületen felül kapcsolódik az épülethez kettő terasz, egyik a Balaton irányába néz, mely kb. 25,07 m2-es, a másik az utca felé, mely kb.15,91 m2-es. A családi ház tetőtere egyterű, külső feljáratú lépcsőn lehet felmenni. A külső feljáratú lépcső alatt ki van alakítva egy kerti zuhanyozó- WC-mosdó és egy szerszámtároló.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A melegvizet gázbojler állítja elő.

A szobákban gázkonvektorokkal lehet fűteni. A lakószoba parkettás, a szobák padlóburkolata parafa, a többi helyiség cement mozaik lappal burkolt.

A családi ház a ’70-es évek közepén épült. Szerkezetei: betonalap, tégla falazat, fafödém, fa tetőszerkezeten palafedés. 

A vízparti ingatlan irányára 118 millió Forint. Minden további információ személyesen kapható, a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!