Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-590 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Lakóház, a Balaton partján eladó

(A Balaton vízétől, kb. 60 méterre lévő családi ház, mindenkor problémamentes, kellemes pihenést, kikapcsolódást nyújt Önnek és családjának.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton keleti partján, Budapesthez közel, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 460 m2 nagyságú telken eladó egy fiatal építésű családi lakóház.

A lakóház a Balaton vizétől kb. 60 méterre található, a vitorlás hajó kikötő kb. 650 méterre van. Ez azért is jó, mert nem kell elindítani az autót, gyalogosan is megközelíthető a kikötő. Jó az infrastrukturális ellátottság, étterem, bevásárlási lehetőség.

Akik gyakran akarják élvezni a Balaton nyújtotta élményeket, szeretnek úszni, vitorlázni, szörfözni, horgászni, szóval, akik szeretik a Balatont, nekik való ez az ingatlan.

A kert végében lévő faházban lehet tárolni a vízi sporteszközöket, strand cikkeket, kerékpárokat. A burkolt udvaron több autóval is lehet parkolni. A növényeket automata öntözőrendszer locsolja.

elado-ingatlan-balaton

A fiatal, korszerű anyagokból megépült lakóház kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra. Vasbeton gerendarács alapozással kombinált vasbeton lemezalapon, téglafalazat, fa tetőszerkezeten Bramac cserépfedés van.

Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnyökkel ellátva. A lakóház teljes alapterületen vízzáró lemezszigetelés készült, talajnedvesség, talajpára, felszívódó talajvíz ellen.

A földszint kb. 54,50 m2 alapterületű, melyben előszoba, fürdőszoba, illemhely, nappali,- étkező,- konyha került kialakításra. Az előszobába egy mennyezetig érő beépített szekrény került elhelyezésre, ezáltal meg van oldva az apróbb dolgok tárolása.

A nappali egy hatalmas üvegezett tolóajtóval kapcsolódik a teraszhoz, melyen át a kertbe juthatunk. A motoros redőny, automata működtetésű. A képen a nappali,- étkező látható a terasz kapcsolattal.

elado-ingatlan-balaton

A helyiségek padlóburkolatai első osztályú mázas kerámia lapok. A képen a nappali,- étkező látszik a kandallóval és a tetőtéri feljáró lépcsővel.

elado-ingatlan-balaton

Mindkét szinten padlófűtés van, de hűvösebb időben ez a kandalló is jó meleget tud adni. A kép a földszinti tér hangulatát meghatározó kandallót ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Az egyedi legyártású konyhabútorba be van építve a hűtőszekrény, a villany főzőlap, a villanysütő, szagelszívó és a mosogatógép. Minden beépített gép Siemens típusú. A képen a világos, tágas konyha látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan összközműves, be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. A vagyonvédelemre riasztórendszer került kiépítésre. Az első képen a földszinti zuhanyozó (zuhany,- mosdó,- piszoár), a második képen az illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton

A fűtést és a melegvizet a francia Saunier Duval kombi gázkazán biztosítja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A tetőtér kb. 51,30 m2 alapterületű, melyben közlekedő,  három szoba, fürdőszoba (sarokkád,- kétállásos mosdó) és mosdó (WC,- Bidé,- mosdó) található. A képek a tetőtéri erkélyes, panorámás szobában készültek.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Mindkét szinten kettő vizesblokk található, ezáltal az egyidejű fürdőszoba és illemhely használata biztosított, nincs egymás sürgetése, nincs tolongás. A képen a tetőtéri fürdőszoba és mosdó látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A szobák padlóburkolata járólap. A képeken a tetőtéri kettő hálószoba látszik.

A Balatontól kb. 60 méterre lévő ingatlan már-már majdnem vízparti, így Ön semmiben sincs gátolva, hogy szabadon, bármikor megközelíthesse a vizet. A lakóház a vételt követően azonnal birtokba vehető és használható.

A fiatal építésű balatoni lakóház irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítunk. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!