Házak, lakások

Kód: eladó-lakás-Balaton-352 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízparti lakás a Balatonon

(A lakás hálószobájában, az ágyon fekve nézheti a Balatont, a lemenő nap fényeit, a naplementét.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Budapesthez közel, eladás tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott 61 m2 lakás, a hozzátartozó közös tulajdonnal, ami a társasház földterületéből 151 m2 osztatlan közös telekhányadnak felel meg. A bekerített telken belül egy db kizárólagos használatú, burkolt, felszíni parkoló, illetve egy közös használatú kerékpár tároló jár a lakáshoz.

A lakás, a liftes társasház 3. emeletén található. A kiváló befektetési lehetőség, egyúttal biztonságos is. A vízpart, a balatoni panoráma, a beépített anyagok és berendezési tárgyak minősége őrzik az értéket. A fiatal lakás használata szintén biztonságos, nincs, ami elromolhatna.

A használat szabályozva van. A tulajdonosok jogait, kötelességeit és a kulturált együttélés szabályait az alapító okirat és a házirend szabályozza. A lakók többsége értelmiségi körből kerül ki. A társasház ügyes bajos dolgait a gondnok végzi.

elado-ingatlan-balaton

A lakás, teljesen mérethelyes alaprajzán látható, hogy a nappal használatos helyiségek, élesen elkülönülnek az éjszaka használatostól. A társasági élet élését szolgáló, konyha,- étkező,- nappali szoba,- erkély helyiségekhez tartozik egy vendég WC, kézmosó. A vendégek nem használják, az intim zóna fürdőszobáját.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a  világos nappali szoba látszik az erkély kapcsolattal. A tolóajtókon elektromos redőny és szúnyogháló van. Az erkély teljes árnyékolására szolgál az elektromos napellenző. Említésre méltó még a lakás bejárati ajtaja, mely 7 ponton záródó izraeli biztonsági ajtó.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az ülőgarnitúrát ábrázolja, háttérben a modern konyhával.

elado-ingatlan-balaton

A képen a konyha látható, melybe be van építve az indukciós főzőlap, a sütő és a szagelszívó, valamint a hűtőszekrény.

elado-ingatlan-balaton

Itt lehet étkezni. Az étkezőtől balra egy mennyezetig érő beépített szekrény található, melyben igen sok minden elfér. A szobák parkettásak a további helyiségek mázas kerámia lappal burkoltak.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a nyugati tájolású szoba látszik, melynek érdekessége, hogy  ágyban fekve láthatja a naplementét. Ebben a szobában is van egy mennyezetig érő gardrób szekrény.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a keleti tájolású szobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

A lakás házközponti fűtésű, radiátorokkal. Fűtési átalány költség havonta 6.000 Forint. A vízfogyasztást almérő méri. Közös költség 19.000 Forint/hó. A képeken a két előző szobához kapcsolódó fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a vendég illemhely látszik.

A balatoni öröklakás vételára 68 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!