Balaton-felvidék összes eladó ingatlan

Település:

Balaton-felvidék

Kategória:
Ár:
Eladó Balaton-felvidéki ingatlanok, eladó ingatlan, eladó ház, eladó lakás, eladó nyaraló, eladó üdülő, eladó telek a Balaton-felvidéken, a Balaton-felvidék településein, a Balaton-felvidék környékén.
(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Nem találja amit keres?
Exkluzív ingatlan-ajánlataim (további közvetlen vízparti, víz-közeli ingatlanok) megtekintése személyes találkozás alkalmával lehetséges, egyeztetett helyen és időpontban. Az egyeztetéshez, legyen szíves, hívja fel Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Balaton-felvidék képekben

 
Balaton-felvidék, Káli-medence
 
A Balaton-felvidék, egy hullámzó fennsík, mely 150 – 200 méterrel emelkedik a Balaton szintje fölé. A Balaton-felvidéket Várpalota, Veszprém, a Veszprém-tapolcai út, a tapolcai medence keleti pereme és a Balaton határolja.
 
Balaton-felvidék, Kornyi-tó
 
A Balaton-felvidék körzetében jelentős és értékes természetvédelmi területek találhatók. A képen a Káli-medence és a Kornyi-tó látszik.
 
Káli-medence, Balaton-felvidék
 
A Balaton-felvidék, Magyarország egyik legszebb és legnépszerűbb idegenforgalmi régiója. A kép a Káli-medencét ábrázolja.
 
Szőlő a Balaton-felvidéken
 
A Balaton-felvidék szőlő- és borkultúrája kiemelkedő nemzeti örökség. A Balaton-felvidék hegyeinek oldalában, már a rómaiak is szőlőt termeltek.
 
Balaton-felvidék, Pécselyi-medence  Pécselyi-medence, Balaton-felvidék
 
A Balaton-felvidék alacsony hegysorai között több jelentős medence így Pécselyi,- káli,- tapolcai medencék találhatók. A Balaton-felvidéken áthalad az országos kék-túra útvonala.
 
Lovak a Balaton-felvidéken  Lovasok a Balaton-felvidéken
 
A Balaton régió és azon belül a Balaton-felvidéki Nemzeti Park az ország egyik legjelentősebb és leglátogatottabb turisztikai területe. 
 
Balaton-felvidék, Salföld utcarészlet  Káli-medence, Salföld, Balaton-felvidék
 
A hagyományok közül, a leglátványosabb a Balaton-felvidék falvaiban a népi építészet.
 
Balaton-felvidék, Szentbékkálla  Balaton-felvidék, Balatonhenye
 
A magyarok lakóépületei általában három (szoba,- konyha,- szoba) vagy (szoba,- konyha,- szoba,- kamra) négyosztatúak voltak. A Balaton-felvidéki házak füstöskonyhásak később szabadkéményesek voltak a ház hosszanti oldalán többnyire tornáccal. A németek szabadkéményes konyhát, a szlovákok füstöskonyhát használtak.
 
Balaton-felvidék,
 
A Balaton-felvidék egyik turisztikai látványossága a "Kőtenger". GPS: (46°53'22.35"É | 17°33'16.94"K).
 
Balaton-felvidéki legelő  Balaton-felvidék, Nivegy-völgy
 
Nagy kirándulásokra nyílik lehetőség a Balaton-felvidéki Nivegy-völgyben.
 
Juhász a Balaton-felvidéken
 
 Az egész régió a Balaton-felvidéki Nemzeti Park fennhatósága alá tartozik.
 
Balaton-felvidék, nyáj
 
A Balaton-felvidék csendes, nyugodt, a táj békés, az élet egyszerű.
 
Szalmabálák a Balaton-felvidéken
 
A Balaton-felvidék egyes területeinek gazdasági haszna is van.
Tudomásunk szerint Cégünk honlapján közzétett, vízparti, panorámás balatoni ingatlanok hiteles és naprakész információkat tartalmaznak. Nálunk, nincsenek eladott, aktualitását vesztett ajánlatok. Ha valamelyik ingatlan elkelt, azonnal töröljük. Ettől függetlenül minden konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal, az ingatlan aznapi aktuális piaci pozícióját, eladási szándékot, irányárat pontosítjuk. A személyes találkozás érdekében fogadjuk Önt a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is, egyeztetett helyen és időpontban, amikor Ön ráér. Időpont-egyeztetéshez szíveskedjék felhívni Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon, vagy hagyja meg nevét, telefonszámát, visszahívjuk!