Balatonkenese összes eladó ingatlan

Település:

Balatonkenese

Kategória:
Ár:
Eladó balatonkenesei ingatlanok, eladó ingatlan Balatonkenesén, eladó ház, eladó lakás, eladó nyaraló, eladó üdülő, eladó telek Balatonkenesén, Balatonkenese környékén.
(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Nem találja amit keres?
Exkluzív ingatlan-ajánlataim (további közvetlen vízparti, víz-közeli ingatlanok) megtekintése személyes találkozás alkalmával lehetséges, egyeztetett helyen és időpontban. Az egyeztetéshez, legyen szíves, hívja fel Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Balatonkenese város, két önálló település, Balatonkenese és Balatonakarattya egyesülésével jött létre. Ma a település, közigazgatásilag egységes Balatonkenese város. Ettől függetlenül az itt élők megkülönböztetik a települést. Van Balatonkenese, Balatonakarattya része és van Balatonkenese. Balatonkenese és Balatonakarattya megközelíthető a 71 számú főközlekedési úton és vasúton. Több vasútállomása van: Balatonakarattya, Balatonkenese-üdülőtelep, és Balatonkenese. Balatonakarattya viszonylag fiatal település, az 1920-as években parcellázták. Balatonakarattya települést eredetileg 400 négyszögöles telkekre parcellázták, ez a nagyméretű telek ma egyfajta vonzerő. Azóta sok telket kettéosztottak, de parcelláztak Balatonakarattyán kisebb telkeket is. Ma már hatóságilag nem engedik meg a telkek szétaprózását. Balatonakarattyán úgy a telkeken, mint a közterületeken sok a gyümölcsfa. Balatonakarattya községet kettéosztja a kb. 80 m magas löszpart. Az ingatlanok vagy a vízparton, vagy a magas-parton helyezkednek el. Balatonakarattya három nagyobb strandja (Bercsényi, Lídó, Bezerédj) a vízparton található, illetve kialakulóban van egy negyedik strand is. A magas-partról gyönyörű kilátás nyílik a tóra. A Balatonakarattya kultúrtörténeti emléke az egykor 22 méter magas „Rákóczi fa”. Ma az emlékparkban már csak a maradványai láthatók. Balatonkenese a Balaton északkeleti csücskében fekszik. Mivel közel van Budapesthez a nagyobb üdülőket (MÁV, Honvéd) ide építették 1925-1928 között. Balatonkenese régi település, a XI században említik először. Balatonkenese 2009. július 1-én megkapta a városi rangot, ezt megelőzően nagyközségi rangja volt. Balatonkenese városnak, két strandja van, 2 jachtkikötője, hajóállomása. Balatonkenese kultúrtörténeti emlékei közül említésre méltó a „Tatárlikak”, és az egész országban csak itt élő Tátorján (Crambe tataria) növényritkaság. Balatonkenese magas-partján található a kilátó és az egykori költő Soós Lajos emlékműve. Balatonkenese, Balatonakarattya, üzletekkel, szolgáltatásokkal (orvos, gyógyszertár), programokkal jól ellátott város. Bővebb információt a www.balatonkenese.hu portálon kaphat.

Tudomásunk szerint Cégünk honlapján közzétett, vízparti, panorámás balatoni ingatlanok hiteles és naprakész információkat tartalmaznak. Nálunk, nincsenek eladott, aktualitását vesztett ajánlatok. Ha valamelyik ingatlan elkelt, azonnal töröljük. Ettől függetlenül minden konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal, az ingatlan aznapi aktuális piaci pozícióját, eladási szándékot, irányárat pontosítjuk. A személyes találkozás érdekében fogadjuk Önt a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is, egyeztetett helyen és időpontban, amikor Ön ráér. Időpont-egyeztetéshez szíveskedjék felhívni Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon, vagy hagyja meg nevét, telefonszámát, visszahívjuk!