Ingatlanbefektetések összes eladó ingatlan

Település:

Ingatlanbefektetések

Kategória:
Ár:
(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Nem találja amit keres?
Exkluzív ingatlan-ajánlataim (további közvetlen vízparti, víz-közeli ingatlanok) megtekintése személyes találkozás alkalmával lehetséges, egyeztetett helyen és időpontban. Az egyeztetéshez, legyen szíves, hívja fel Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Bármit veszünk, befektetünk.

 

A befektetéssel előnyöket, hasznot veszünk, ami reményeink szerint megtérül. Ha például vasalót veszünk, akkor élére vasalt nadrágot és vasalt inget vettünk melyben jobb benyomást tehetünk üzleti partnereinkre vagy a másik nemre.

A balatoni nyaraló megvétele is befektetés. Voltaképpen a nyaralóval, vendégéjszakákat veszünk. Megtakarítjuk vele azt a költséget, amit mások nyaralójának bérlésekor fizetnénk ki. Minél jobban ki tudjuk használni, használtatni a nyaralót, annál jobban járunk.

Ha luxusingatlant bérlünk, többet fizetünk. Ha luxusingatlant veszünk, a luxusingatlan bérleti költségét több évre előre megvesszük. A luxusingatlan megvételével a szeparált, intim életteret is megvásároljuk, hiszen csak azokkal találkozunk, akikkel szeretnénk, továbbá egy szép luxusingatlannal, mások elismerését is megvesszük.

Azoknál az ingatlanoknál, amelyeknek van stabil hozama, az éves bérleti díjakat, pénzfolyamoknak tekinthetjük, melyből levonva az éves kiadásokat, éves nettó árbevételt kapunk. Ha ezek a származtatott éves nettó árbevételek stabilak, például valaki rendszeresen szervezi a vendéget (utazási iroda) akkor ki lehet számolni diszkontált cash flow (DCF) módszerrel az ingatlan értékét. Ha megvan az ingatlan értéke, könnyen átlátható, hogy ugyanennyi pénznek mennyi a hozadéka? Azután el lehet dönteni, bank vagy ingatlan?

A befektetések (beruházások) megtérülését előzetesen becsülni lehet, majd a tényszámok alapján ki lehet számolni a várt hasznot. Hitelt akkor célszerű igénybe venni, ha alacsonyak a kamatok és jobb hozamokat lehet elérni a befektetéssel, mint a törlesztő részletek. Vagy, ha a befektető, nem akarja beáldozni a forgótőkét az ingatlan megvásárlására.

Az ingatlanbefektetések mellett szól ugyanakkor, hogy a tulajdonos többféle módon is profitálhat belőle: az ingatlan ára emelkedhet az általános drágulás következtében, ami eleve garantálja az infláció elleni védelmet, de profitot realizálhatunk a bérleti díjakból és a megvalósult fejlesztési projektekből is.

A fentiek alapján tehát az ingatlanbefektetések tulajdonosai egyrészt a lehetőségek széles skálájából válogathatnak, másrészt viszonylag nagy a döntési szabadságuk: maguk határozhatják meg, hogy mi az, amire az erőforrásaikat koncentrálják.

Nos, az árak esése csak akkor érint minket, ha arra kényszerülünk, hogy az ingatlanunkat ebben a szerencsétlen időszakban értékesítsük. Ha ki tudjuk várni a szebb időket, akkor nyomtalanul eltűnik majd az életünkből. A bérlők eltűnése már komolyabb probléma.

Ha nem sikerül bérbe adnunk a tulajdonunkban lévő ingatlant, akkor bizony veszélybe kerülhet az egész befektetésünk, főleg, ha túl magas arányban finanszíroztuk hitelből a vásárlást.