Közvetlen vízpart összes eladó ingatlan

Település:

Közvetlen vízpart

Kategória:
Ár:

Közvetlen vízparti ingatlanok, eladó közvetlen vízparti ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, apartman, telek a Balaton északi, a Balaton déli, a Balaton keleti, a Balaton nyugati partján, közvetlen a vízparton, közvetlen a vízpart közelében

(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Vízparti ingatlanok, közvetlen vízparti eladó ingatlan a Balatonnál

A Balaton, a vízről, a vízpartról szól...

A Balaton partja véges, a közvetlen vízpart nehezen hozzáférhető, kevés a szabadon megközelíthető partszakasz. A települések strandjai zsúfoltak, sok strandon belépőjegyet kell fizetni. A strandok közelében nem mindig akad parkolóhely. A parkolásért több településen is, díjat kell fizetni.

Aki messzebb állt meg az autójával, csak cuccokkal, megrakodva gyalog tudja megközelíteni a vízpartot, a strandot.

A mólókon horgászókat kitiltották a kikötőkből. A legtöbb lakóparkban nincs hely csónak, vitorlás, stég, szörfdeszka, horgászfelszerelés, autó tárolására sem. A csónak vagy vitorlás hajó tárolásáért horgásztanyákon, sporthajó kikötőkben, súlyos százezreket kell fizetni.

Legjobb, a vízparti,- a közvetlen vízparti ingatlan... 

A vízparti ingatlan, a közvetlen vízpart, a magánpart, kiváltság. Saját telkéről, háza ablakából, teraszáról, erkélyéről gyönyörködhet a Balaton látványában.

A vízparti ingatlan, saját vízpartjáról bármikor bemehet a vízbe fürdeni, tarthat stéget, csónakot, sekély merülésű vitorlást, szörfdeszkát, horgászhat éjjel-nappal. Saját telkén tud parkolni autókkal, tudja tárolni a vitorlást, csónakot, horgászfelszerelést, szörfdeszkát, kajakot, kenut, vízi biciklit, stéget, és nem kell kerülgetni senkit. A Balatonon legjobb, a közvetlen vízparti ingatlan.