Közvetlen vízpart összes eladó ingatlan

Település:

Közvetlen vízpart

Kategória:
Ár:
Eladó közvetlen vízparti ingatlanok, eladó közvetlen vízparti ingatlan, eladó közvetlen vízparti ház,- lakás, eladó közvetlen vízparti nyaraló,- üdülő, eladó közvetlen vízparti telek a Balaton északi a Balaton déli, a Balaton keleti, a Balaton nyugati partján.
(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Nem találja amit keres?
Exkluzív ingatlan-ajánlataim (további közvetlen vízparti, víz-közeli ingatlanok) megtekintése személyes találkozás alkalmával lehetséges, egyeztetett helyen és időpontban. Az egyeztetéshez, legyen szíves, hívja fel Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Közvetlen vízparti ingatlan a Balatonnál, eladó ingatlan a vízparton

 
Közvetlen_vízparti ingatlan 
 
A Balaton déli partján csaknem teljesen ki van építve a vízpart, míg a Balaton északi partján csak részben, sok helyen ősnádas, majd az északi vasút és a főút következik. Nem juthat mindenkinek saját vízpart. Pedig a saját vízpart, előkelő hely. A közvetlen vízparti ingatlan magába egyesíti a közvetlen vízkapcsolatot és a Balaton látványát.
 
Van egy ökölszabály a balatoni ingatlanoknál. Minél közelebb megyünk a vízhez, annál drágábbak. Legdrágább a közvetlen vízparti ingatlan. Itt a telek, közvetlenül csatlakozik a Balaton vízéhez, azaz közvetlen vízparti. A közvetlen vízpart, vagy magánpart, kiváltság.
 
Eladó közvetlen_vízparti ingatlan
 
Az ingatlan tulajdonosa bármikor élvezheti a közvetlen vízpart nyújtotta lehetőségeket. A tulajdonos, a vízparti telkén tud parkolni autójával, saját vízparti nyaralójában, házában tud tartózkodni. A vízi sportokhoz tarthat vízi járművet, sporteszközt. Saját vízpartról, vízi állást és bejáróstéget építhet, horgászhat, napozhat.
 
Vízparti ingatlan 
 
A közvetlen vízparti ingatlannak a fenti előnyökön túl, jelentős presztízsértéke is van. A felsőbb körök státusszimbóluma a közvetlen vízparti ingatlan a Balatonnál. A közvetlen vízparti ingatlannal rendelkezők, egy viszonylag kicsi közösség, de azért részben ismerik egymást. Ha valamelyikük eladná a vízparti ingatlanát, erről a többi vízparti ingatlan tulajdonosa értesül. Amikor eladásra kerül a vízparti ingatlan, mindenki tudomást szerez róla. Xy eladta a közvetlen vízparti ingatlanát ennyiért és ennyiért. És viszonyítanak, akkor az enyém ennyit ér. Így alakulnak a közvetlen vízparti ingatlanok árai a Balatonnál. A közvetlen vízparti ingatlanok egyre drágábbak, mégis folyamatos a kereslet irántuk.
 
Közvetlen_vízparti eladó ingatlan
 
A Balaton part, a közvetlen vízpart birtoklása körül mindig nagy a feszültség. Vannak, akik azt szeretnék, hogy a vízpart mindenki számára hozzáférhető legyen, azok pedig, akik rendelkeznek közvetlen vízparti ingatlannal a jelenlegi állapotot szeretnék megtartani. Vannak, akik újra kisajátítanák a vízpartot saját maguknak.
 
Eladó vízparti ingatlan
 
Gyakran hallok a települések vezetőitől olyat, hogy kevés a szabadon megközelíthető vízpart. A vízpartszerzésnek van egy finom módszere. Valahányszor eladásra kínálnak egy közvetlen vízparti ingatlant, azt elővételre fel lehetne kínálni az önkormányzatnak, aki eldönti akar-e strandot csinálni belőle vagy sem? Ha a képviselő-testület megszavazza, akkor saját pénzből vagy az államtól kérve megvehetné, a közvetlen vízparti ingatlant, és strandot csinálhat belőle.
Tudomásunk szerint Cégünk honlapján közzétett, vízparti, panorámás balatoni ingatlanok hiteles és naprakész információkat tartalmaznak. Nálunk, nincsenek eladott, aktualitását vesztett ajánlatok. Ha valamelyik ingatlan elkelt, azonnal töröljük. Ettől függetlenül minden konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal, az ingatlan aznapi aktuális piaci pozícióját, eladási szándékot, irányárat pontosítjuk. A személyes találkozás érdekében fogadjuk Önt a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is, egyeztetett helyen és időpontban, amikor Ön ráér. Időpont-egyeztetéshez szíveskedjék felhívni Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon, vagy hagyja meg nevét, telefonszámát, visszahívjuk!