Luxus ingatlanok összes eladó ingatlan

Település:

Luxus ingatlanok

Kategória:
Ár:
Eladó luxus ingatlanok, eladó luxusingatlan, eladó luxusház,- luxuslakás, eladó luxusnyaraló,- luxusüdülő, eladó luxustelek a Balaton északi, a Balaton déli partján, a Balaton közelében, a Balaton-felvidéken, a Bakonyban.
(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Nem találja amit keres?
Exkluzív ingatlan-ajánlataim (további közvetlen vízparti, víz-közeli ingatlanok) megtekintése személyes találkozás alkalmával lehetséges, egyeztetett helyen és időpontban. Az egyeztetéshez, legyen szíves, hívja fel Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Eladó luxusingatlan, luxusház, luxusnyaraló

 

Gyakran halljuk, luxuslakás, luxus apartman, luxusvilla, luxus életmód, luxusautó, luxusóra, luxushajó, luxus ékszer, luxusutazás, luxus termékek, luxus márkák, luxusdivat, luxusadó, de sokan nem ismerik mi a luxus?

Akik jártak Monte Carlóban, Las Vegasban, Dubaiban, Hollywoodban vagy Marbellán azok láthatták, hogy a világ gazdagjai milyen luxus életszínvonalon élnek.

Egy bizonyos társadalmi réteg, a felsőbb körök, a kiváltságosok tele vannak luxusautókkal, luxus helikopterrel, luxusrepülővel, luxusjachttal, egészséggel és rengeteg szabadidővel. Mi a luxus? Elsődlegesen a luxus latin eredetű szó, fényűzést, pompát, de jelenti a túlzott kényelmet, drága, luxus javak birtoklását is.

Ezeknek a luxus javaknak a birtoklása azt a képet kell sugallnia a birtokosáról, hogy olyan társadalmi réteghez tartozik, amely ezeket a javakat megengedhetik maguknak.

A luxus, jelenti továbbá, valakinek az anyagi erejét meghaladó kiadását, költekezését is, illetve luxusingatlan az, amit a nyugat-Európa luxusszállodáiban megfordult emberek luxusnak tartanak.

  

A hazai ingatlanpiacon is találkozni lehet luxussal. Mi a luxus az ingatlanoknál? Az előbbiekből következően:

1, Luxusingatlan az, amelynek helye egyedi. Egy közvetlen vízparti ingatlan a Balatonnál, a helye miatt luxus. A luxust a magánvízpart feletti rendelkezési jog és kiváltság képezi. Egy elvehetetlen örökpanorámás lakás vagy lakóház, melynek az ablakaiból a Balatont lehet látni, szintén lehet luxus. A nagyobb méretű (több hektár) telek is lehet luxus a kert használhatósága miatt, ahol magánteniszpálya, úszómedence, lovarda, vadaspark, tó, pihenőkert, a kert gondozását végző személyzet, esetleg biztonsági szolgálat jelentheti a luxust.

2, A luxusház kialakítása: minden tevékenységre alkalmas kényelmes,- tágas élettér, minden szobához közvetlen fürdőszoba tartozik bidével, belső medence, wellness,- fitnesz,- konditerem, Finn szauna, infraszauna, gőzkabin, télikert, dolgozószoba,- könyvtár, női szalon, toalett, különböző hobbytevékenységre (borozó, bár, kártya, biliárd, zeneterem, moziterem, szivarszoba, stb.) alkalmas terek.    

3, Luxusfelszereltsége átlag feletti drága luxustermékekből áll. A luxusház felszereltségei prémium márkájú luxus javak, luxuskonyha, luxusfürdőszoba, jakuzzi, teljes klíma, teljes biztonsági rendszer, lift házon belül, automata kapuk, fűtött garázs, elektromos redőnyök, elektromos függöny, központi porszívó, stb.

A luxusról bővebben ide kattintva olvashat.