Panorámás ingatlanok összes eladó ingatlan

Település:

Panorámás ingatlanok

Kategória:
Ár:
Eladó panorámás ingatlanok, eladó panorámás ingatlan, eladó panorámás ház, eladó panorámás lakás, eladó panorámás nyaraló, eladó panorámás üdülő, eladó panorámás telek a Balaton északi, a Balaton déli partján, a Balaton-felvidéken és a Balaton környékén.
(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Nem találja amit keres?
Exkluzív ingatlan-ajánlataim (további közvetlen vízparti, víz-közeli ingatlanok) megtekintése személyes találkozás alkalmával lehetséges, egyeztetett helyen és időpontban. Az egyeztetéshez, legyen szíves, hívja fel Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Panoráma

 
  Balatoni tó-panoráma
 
A panoráma görög szó és látványt, látképet,- kilátás jelent. Sokféle panoráma létezik, attól függően mi látható az ingatlanból. Ismerünk tópanorámát, várpanorámát, várospanorámát, stb. A hegyvidékre a hegyi panoráma, a Balaton környékére a balatoni panoráma a jellemző. A Balaton régió harmadik legkeresettebb ingatlantípusa, a vízparti és vízközeli ingatlan után, a balatoni panorámás ingatlan, melyért messzebbre is elmennek az érdeklődők. A közvetlen vízparti ingatlan magában egyesíti a balatoni tópanorámát.
 
balatoni panoráma
 
A panoráma, a víz látványa, mindig is vonzotta az embert. Ingatlanpiaci szempontból a panoráma, vagy kilátás, a látvány, értéknövelő tényező, de csak akkor, ha ez a panoráma távlatban is megmarad. Általában a dombvidékre jellemző, hogy pár méter szintkülönbség után szép kilátás, panoráma nyílik a vízre.
 
Panoráma a Balatonnál
 
Az a panoráma, ahol a látványt semmi nem zavarja és a jövőben sem fogja, az elvehetetlen panoráma vagy más szóval örökpanoráma. Ahol a legmagasabbról körülnézve (pl. hegycsúcsról) teljesen körbelátni az körpanoráma. Amennyiben csak félkörben látszik a Balaton az félkör panoráma. Ott ahol nem látszik teljesen a tó, az részben panorámás. Az olyan ingatlan, amelyről nem látszik a Balaton, de kis sétával látható az panorámás környezetben lévő ingatlan.
 
Panorámás kilátás a Balatonra
 
A panoráma a Balatonnál is nagyon változatos. Más jellegű egy déli parti és más egy északi parti panoráma. Az északi part hegyeinek déli lejtőjén fekvő ingatlanok elvileg mindegyike panorámás. A panoráma településenként, településen belül utcánként, sőt utcán belül is méterenként változhat. A Balaton körül számtalan panorámás kilátó várja a panorámát kedvelőket. Tekintse meg a panorámás gyönyörű kilátást két ismert kilátóból! 
 
  
Tudomásunk szerint Cégünk honlapján közzétett, vízparti, panorámás balatoni ingatlanok hiteles és naprakész információkat tartalmaznak. Nálunk, nincsenek eladott, aktualitását vesztett ajánlatok. Ha valamelyik ingatlan elkelt, azonnal töröljük. Ettől függetlenül minden konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal, az ingatlan aznapi aktuális piaci pozícióját, eladási szándékot, irányárat pontosítjuk. A személyes találkozás érdekében fogadjuk Önt a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is, egyeztetett helyen és időpontban, amikor Ön ráér. Időpont-egyeztetéshez szíveskedjék felhívni Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon, vagy hagyja meg nevét, telefonszámát, visszahívjuk!