Panorámás ingatlanok összes eladó ingatlan 50 mFt felett

Település:

Panorámás ingatlanok

Kategória:
Ár:

Balatoni panorámás ingatlanok, eladó ingatlan,- ház, panorámás lakás, nyaraló,- üdülő,- telek, szép kilátással, a Balaton északi, a Balaton déli partján, a Balaton-felvidéken és a Balaton környékén.

Balatoni panorámás ingatlanok

 
  Balatoni tó-panoráma
 
A panoráma görög szó és látványt, látképet,- kilátás jelent. Sokféle panoráma létezik, attól függően mi látható az ingatlanból. Ismerünk tópanorámát, várpanorámát, várospanorámát, stb. A hegyvidékre a hegyi panoráma, a Balaton környékére a balatoni panoráma a jellemző. A Balaton régió harmadik legkeresettebb ingatlantípusa, a vízparti és vízközeli ingatlan után, a balatoni panorámás ingatlan, melyért messzebbre is elmennek az érdeklődők. A közvetlen vízparti ingatlan magában egyesíti a balatoni tópanorámát.
 
balatoni panoráma
 
A panoráma, a víz látványa, mindig is vonzotta az embert. Ingatlanpiaci szempontból a panoráma, vagy kilátás, a látvány, értéknövelő tényező, de csak akkor, ha ez a panoráma távlatban is megmarad. Általában a dombvidékre jellemző, hogy pár méter szintkülönbség után szép kilátás, panoráma nyílik a vízre.
 
Panoráma a Balatonnál
 
Az a panoráma, ahol a látványt semmi nem zavarja és a jövőben sem fogja, az elvehetetlen panoráma vagy más szóval örökpanoráma. Ahol a legmagasabbról körülnézve (pl. hegycsúcsról) teljesen körbelátni az körpanoráma. Amennyiben csak félkörben látszik a Balaton az félkör panoráma. Ott ahol nem látszik teljesen a tó, az részben panorámás. Az olyan ingatlan, amelyről nem látszik a Balaton, de kis sétával látható az panorámás környezetben lévő ingatlan.
 
Panorámás kilátás a Balatonra
 
A panoráma a Balatonnál is nagyon változatos. Más jellegű egy déli parti és más egy északi parti panoráma. Az északi part hegyeinek déli lejtőjén fekvő ingatlanok elvileg mindegyike panorámás. A panoráma településenként, településen belül utcánként, sőt utcán belül is méterenként változhat. A Balaton körül számtalan panorámás kilátó várja a panorámát kedvelőket. Tekintse meg a panorámás gyönyörű kilátást két ismert kilátóból!